Pats! Caroline van der Plas (BBB) geeft D66'er Sjoerd Sjoerdsma een veeg uit de pan

Politiekdec 09 2022, 18:15
Caroline van der Plas vindt het prima dat er een debat in de Tweede Kamer komt over "persveiligheid." Dat is wat haar betreft broodnodig. Maar dit voorstel komt van D66'er Sjoerd Sjoerdsma. En die spreekt ze er dan ook meteen op aan dat hij en zijn partij én andere linkse Tweede Kamerleden andersdenkende journalisten steevast voor rotte vis uitmaken en daarmee in een onveilige situatie brengen. Oeps!
"Als er debatten worden aangevraagd over Persveiligheid, in dit geval door D66, steun ik die van harte," aldus Van der Plas op Twitter. "Maar zorg er dan óók voor dat journalisten die je misschien onwelgevallig zijn, óók veilig kunnen zijn. Want daar schort het nog wel eens aan in de Kamer."
Daarbij voegt ze deze video:
Deze beelden zijn geschoten op 6 december, toen D66'er Sjoerdsma dat debat over "persveiligheid" aanvroeg. Van der Plas wilde haar steun uitspreken voor dat debat maar voegde toe dat ze dan ook wil dat het gaat over linkse politici (en andersoortige politici) die de meest vreselijke dingen zeggen over journalisten als Wierd Duk.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Daarbij noemt ze geheel terecht een voorbeeld van Farid Azarkan (DENK) die Duk onlangs nog op Twitter een "nationale schandvlek" noemde - en daar in een vervolgtweet nog wat beledigingen aan toevoegde.
Natuurlijk zou ze daar vandaag het voorbeeld bij kunnen noemen van D66'er Tjeerd de Groot die hartstikke leuk Jonathan Krispijn van Omroep ON! "fascist" noemde - publiekelijk. In het gebouw van de Tweede Kamer. Alle andere politici stonden erbij en keken ernaar - en we hebben nog steeds niets gehoord van De Groots partijleider Sigrid Kaag of van premier Rutte. Die twee hadden echter wel heel wat te mopperen toen ze vonden dat FVD'er Gideon van Meijeren niet lief genoeg was tegen Vandaag Inside-moppetje Merel Ek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten