Pats! Donald Trump bekritiseert Joe Biden voor Houthi-aanvallen: "Weer een oorlog begonnen door Biden!"

Politiekjan 12, 17:30
De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft keihard uitgehaald naar Joe Biden, de knettergekke Democratische president die afgelopen nacht doelwitten heeft aangevallen in Jemen. "Biden is niet alleen incompetent en dom, maar ik geloof dat hij ook gestoord is," aldus Trump.
Biden heeft vannacht samen met Groot-Brittannië én Nederland (knetter!) doelwitten aangevallen in Jemen. Het excuus? De Houthi's zouden soms schepen aanvallen die in Jemenitische territoriale wateren komen. Dat is heel erg en heel slecht, en dus vonden er grootschalige bombardementen plaats waarin dit derde wereldland terug naar de vierde wereld geschoten werd. Heel normaal, toch?
De échte reden is natuurlijk dat de Houthi's de Palestijnen nadrukkelijk steunen en af en toe wat aanvalletjes hebben uitgevoerd op Israël. In een normale wereld zou Israël zelf dan iets terugdoen. Helaas is het geen normale wereld. En dus moeten Amerika, Engeland en Nederland (?!) het maar even oplossen voor Tel Aviv.
Volstrekt bezopen, vindt Donald Trump. De voormalige Amerikaanse president heeft in een nieuwe video keihard uitgehaald naar zijn opvolger Joe Biden die hij bij de presidentsverkiezingen later dit jaar hoopt te verslaan.
"Crooked Joe Biden is niet alleen dom en incompetent, ik geloof dat hij gek geworden is," aldus Trump. "Een regelrechte razende gek... Hij is een mentale catastrofe die ons land naar de hel leidt. We zullen eindigen in Wereldoorlog III vanwege deze man - en zonder enige reden."
In Amerika én Europa zijn er mensen die denken dat het heel leuk is om de Houthi's even aan te vallen. Dat je hiermee eigenlijk een aanval pleegt op Iran en Hezbollah, en daarmee WO III weer een stap dichterbij brengt interesseert deze halve gestoorde gekken niets. Zij willen alleen maar meer, meer, meer oorlog. Elke dag weer.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met al die geschifte oorlogen elke keer weer. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk het enige vredelievende geluid in de Nederlandse media!
Biden wil dat ook. Die gestoorde demente mafketel heeft nog nooit een oorlog gezien die hij niet steunde. Nu moeten de Houthi's het weer ontgelden. Morgen Hezbollah. Daarna Iran. En daarna is er een wereldoorlog tussen Amerika, Israel en hun Europese lakkeien aan de ene kant, en Rusland, China, en Iran aan de andere. 
Er staat dit jaar in Amerika heel wat op het spel. Als Trump er niet in slaagt Biden uit het Witte Huis te gooien heeft niet alleen Amerika een heel groot probleem, maar de hele wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten