screen shot 2024 03 28 at 102459jpg

Peiling! Wat vind jij van 'ik zou je op je bek slaan' van Baudet tegen zuiger Klaver?

Politiekmrt 28 , 8:08
Een nieuwe dag, een nieuwe peiling! Gisteren was er een keiharde clash tussen Thierry Baudet aan de ene kant en Jesse Klaver van Groenlinks en Jan Paternotte aan de andere kant. De twee door Soros-gesponsorde engnekken beschuldigden Baudet feitelijk gewoon van landverraad. Die werd daar uiteindelijk zo boos om dat hij eruit gooide dat hij Klaver weleens een harde poffer op zijn neus wil geven. Wat vind jij daarvan?
In de media en de politiek is men hier nu heel ontzet over. Och, wat vreselijk wat Baudet zei! Let wel, de eerste uitspraak was geen bedreiging (het was puur hypothetisch). En de tweede keer was het geen dreigement, maar een waarschuwing. Toen Klaver maar bleef zuigen over "de jaarverslagen van de Stichting Forum voor Democratie" antwoordde Baudet uiteindelijk: "Dat ga ik niet doen. En als je het nog een keer vraagt, sla ik je op je bek."
De woede van Baudet werd getriggerd door dit soort overduidelijke pesterijen van Paternotte en Klaver. Het ging dus over het jaarverslag van toen FVD nog een Stichting was. Of Baudet al die informatie even op tafel wil leggen en aan GroenLinks wil geven. Knettergek, natuurlijk, je gaat niet dat soort info delen met een walgelijke linkse partij die mensen die gedoneerd hebben ongetwijfeld daarna wil lastigvallen. En dat is niet alles, de aantijgingen van Klaver en Paternotte komen neer op beschuldigingen van landverraad.
Toen die engnekjes maar door gingen en door gingen had Baudet er genoeg van. Op een gegeven moment zei hij daarom "in elke andere situatie zou ik iemand op de bek slaan als je zoiets van mij denkt." 
Dat is natuurlijk fel, maar die opmerking kan prima. Het is immers een hypothetische situatie. Ook Kamervoorzitter Martin Bosma heeft dat toegegeven. Maar hij wil nu toch met Baudet "praten" over een latere uitspraak. Dat zou dus "Dat ga ik niet doen. En als je het nog een keer vraagt, sla ik je op je bek" zijn.
Klaver en Paternotte pretendeerden dat ze zich daardoor heel erg "bedreigd" voelden, wat natuurlijk je reinste flauwekul is. Ze wilden Baudet pesten. Ze wílden dat hij zo'n uitspraak deed. Daar zijn ze heel blij mee, want ze kunnen dit nu tegen hem gebruiken. Misschien dat ze Bosma er wel van kunnen overtuigen om Baudet een tijdje te schorsen! Yes!
Dat is echt waarom ze het doen.
Afijn, natuurlijk vragen wij ons af: wat vind jij van dit 'schandaal'? Kan jij het je wel voorstellen dat Baudet helemaal klaar is met deze walgelijke uitspraken en beschuldigingen van Klaver en Paternotte? Of vind jij het hartstikke zielig voor Klaver dat hij zo'n vre-se-lij-ke uitspraak te verwerken kreeg?

Poll

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten