1024px MarkRuttePHKBX

Premier Rutte op reis: Een avontuurlijk uitstapje met een vleugje groene waterstof!

Politiekjun 19 2023, 16:00
Hold on, mensen! Het is tijd voor een spannend nieuwtje: onze enige echte premier Rutte gaat de komende dagen op een heuse intercontinentale reis! Geen zorgen, hij laat ons niet in de steek, maar hij gaat op zoek naar nieuwe avonturen in Namibië, Zuid-Afrika en Marokko. Wie wist dat Rutte ook een globetrotter was? Normaal zien we Kaag over de hele aardbol vliegen.
Deze landen, gelegen op dat enorme, wilde continent genaamd Afrika, zijn blijkbaar van groot belang voor onze premier. Ze bruisen van de energie en potentie, en laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een beetje energie en potentie? Rutte heeft grootse plannen om Afrika en Europa nauwer met elkaar te verbinden, want ze hebben elkaar veel te bieden. En nee, hij heeft het niet over het uitwisselen van recepten voor stamppot, maar over serieuze zaken, zoals de klimaattransitie!

De komende dagen bezoek ik Namibië, Zuid-Afrika en Marokko.   Landen op een groot en belangrijk continent, met enorm veel energie en potentie. Afrika en Europa hebben elkaar nodig en hebben elkaar veel te bieden. Bijvoorbeeld als het gaat om de klimaattransitie en dan in het…

Image
279
Reply
De reis draait om groene waterstof, het schijnt het centrale thema van zijn avontuurlijke expeditie te zijn. Groene waterstof, mensen! Ik zie al voor me hoe Rutte in een superheldenoutfit door de Afrikaanse savanne rent, terwijl hij zijn groene waterstofkrachten gebruikt om de wereld te redden. Wie weet, misschien wordt hij wel de nieuwe Captain Planet!
Nu, laten we eerlijk zijn, resultaten gaat Rutte toch niet boeken, maar dat mag de pret niet drukken. Het klinkt in ieder geval milieuvriendelijk en duurzaam dat hij met groene waterstof bezig is, en daar kunnen we allemaal achter staan. Misschien komt Rutte terug met een koffer vol groene waterstof-geheimen en kunnen we binnenkort onze elektrische auto's aandrijven met lachgas, eh, ik bedoel, groene waterstof!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Hoe dan ook, we kunnen niet wachten om te zien wat Rutte allemaal zal ontdekken tijdens zijn reis door Afrika. Misschien leert hij een paar Afrikaanse dansmoves, probeert hij exotische gerechten, of wordt hij zelfs gekroond tot erehoofdman van een inheemse stam. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten