Rob Jetten: de lachende minister die geen mededogen heeft voor zijn vrienden in tranen

Politiekjan 07 2023, 17:00
De bezorgdheid van de bevolking over de hoge energierekeningen is begrijpelijk en terecht. Maar in plaats van een echte oplossing te bieden voor dit probleem, lijkt D66-minister van Klimaat Rob Jetten alleen maar bezig te zijn met het verdedigen van zijn eigen politieke agenda. In een recent interview beweerde hij zelfs dat hij "vrienden in tranen [heeft] over de hoge energierekening", wat ofwel flauwekul is, ofwel doodeng, omdat het bewijst dat Jetten een sociopaat of psychopaat eersteklas is.
Het is onacceptabel dat D66-minister van Klimaat Rob Jetten zichzelf presenteert als een sympathieke en empathische figuur, terwijl hij in werkelijkheid blijkbaar totaal geen emotionele verbinding heeft met de mensen die hij claimt te willen helpen. Hij beweert dat hij vrienden heeft in tranen vanwege hoge energierekeningen, maar dan moet hij toch ook begrijpen hoe belastend en stressvol dat is voor deze mensen.
In plaats van zijn medeleven te tonen, lijkt Jetten zich echter meer op zijn gemak te voelen terwijl hij in de Tweede Kamer en in de media steeds weer knettergekke maatregelen verdedigt die ongetwijfeld nog meer last zullen opleveren voor mensen die het al moeilijk hebben - waaronder zijn zogenaamde bloedeigen vrienden. Het is niet te bevatten hoe iemand die zogenaamd vrienden heeft met tranen in hun ogen, zo gemakkelijk lachend zijn politieke agenda kan blijven volgen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Dit is het bewijs dat Jetten ofwel een opmerkelijk goed acteur is, ofwel een sociopaat of psychopaat van het hoogste niveau. Hoe kan iemand zo ongevoelig zijn voor de pijn van anderen? Zijn deze mensen geboren met dit 'talent' of krijgen ze het in de loop van de tijd, als een soort van cadeau van D66?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten