Emile Ratelband bij DWDD in 2018

Emile Ratelband is klaar met Mark Rutte, Hugo de Jonge en Wopke Hoekstra: "Wie staat tegen ze op?!"

Politiekjan 05 2023, 20:00
De moedige Emile Ratelband is helemaal losgegaan op de wanstaltige leden van het kabinet Rutte IV. Hij heeft zijn denkbeelden duidelijk gemaakt op LinkedIn, waar hij een berichtje zag van de ultralinkse deuger Rutger Bregman. Bregman had een foto gepubliceerd uit Nazi-Duitsland, waarop iedereen de Hitlergroet doet, behalve één dappere man.
Ratelband vond het een mooie foto, alleen niet op de manier waarop Bregman dat had gehoopt. Hij gebruikte de foto als metafoor voor de huidige tijd, en riep op tot verzet tegen het kabinet Rutte IV.
"Wie durft op te staan tegen verplicht vaccineren?" aldus Ratelband. "Wie staat op achter Forum voor Democratie? Wie staat op tegen de EU? Wie staat op tegen bemoeizucht met Oekraïne? Wie staat op dat 95% van ons gas voor vele malen minder verkocht [wordt] aan derden dan dat wij duur moeten betalen? Wie staat op tegen Hoekstra, Hugo de Jonge en Rutte?????? Wie staat op tegen Samson en Timmermans die [een] gevaarlijke man 1933 nadoen?"
Met deze woorden riep Ratelband de bevolking op om op te staan tegen de huidige regering en hun beleid. Hij wees op de vele problemen waar ons land mee kampt, en benadrukte dat het tijd is om een einde te maken aan de wanstaltige regering van Rutte IV.
Ratelband is niet alleen. Er zijn meer mensen die het zat zijn om steeds maar weer te worden belazerd door de regering. Mensen die opkomen voor hun rechten en het niet langer pikken dat hun belangen worden genegeerd. Mensen die ook opstaan tegen verplicht vaccineren, tegen de oorlogszucht in Oekraïne, tegen de EU en tegen de extreem hoge gasprijs. Mensen die zich verzetten tegen de leugenaars van het kabinet Rutte IV.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is tijd om een einde te maken aan deze ranzige regering. Ja, het is tijd om op te staan tegen de machtigen in de politiek en ons te verzetten tegen hun beleid. En ja, dat kan. Misschien nog niet in de Tweede Kamer, maar wel in de Eerste Kamer. Want daar zijn de verkiezingen voor in maart van dit jaar. Als het partijkartel - dus de regeringscoalitie plus GroenLinks en de PvdA - daar samen uitkomen op een minderheid dan hebben ze een enorm groot probleem.
Taak om daarvoor te zorgen. In maart.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten