SP'er Mahir Alkaya fileert hypocriete Mark Rutte: 'Makkelijk praten over klimaat, zelf veranderen ze NIKS'

SP'er Mahir Alkaya fileert hypocriete Mark Rutte: 'Makkelijk praten over klimaat, zelf veranderen ze NIKS'

SP-Tweede Kamerlid Mahir Alkaya vindt het net als ieder ander weldenkend mens volstrekt bezopen dat de internationale globalistische elite zelf de hele wereld rondvliegt, maar ondertussen gewone mensen vertelt dat ze dat niet meer mogen doen. De hypocrisie, vindt hij, is stuitend. En gelijk heeft hij.

Die walgelijke Mark Rutte weet te melden op Twitter dat het heel belangrijk is op bij de G20 top te zijn (niet alleen hij, maar Sigrid Kaag ook). Want ze bespreken daar heel belangrijke onderwerpen zoals... klimaatverandering. Hij en de zijnen zijn dus massaal, in privéjets afgereisd naar de top...

"We worden wereldwijd geconfronteerd met verschillende crises, die ook impact hebben op Europa en Nederland; de oorlog in Oekraïne, de energiecrisis en de gevolgen van klimaatverandering," aldus de hypocriet pur sang. "Daarom is het van belang dat de #G20 bij elkaar komt hier in Indonesië."

SP'er Mahir Alkaya fileert hypocriete Mark Rutte: 'Makkelijk praten over klimaat, zelf veranderen ze NIKS'

Gelukkig voor ons is SP Tweede Kamerlid Mahir Alkaya bij de pinken. Hij reageert dan ook verbolgen op de schijnheilige onzin van Rutte.

"Al die toppen waar de hele wereld heen vliegt om te praten over klimaatopwarming. Of allerrijksten van wie vliegen fors duurder mag worden…" schrijft Alkaya op Twitter.

"Makkelijk praten. Grootste vervuilers zijn uitgezonderd van vliegtaks óf kunnen het makkelijk betalen. Zij hoeven zelf niks te veranderen."

SP'er Mahir Alkaya fileert hypocriete Mark Rutte: 'Makkelijk praten over klimaat, zelf veranderen ze NIKS'

Dit is dus precies hoe het zit. Hele bedrijven runnen tegenwoordig bijna helemaal op Zoom. Of Slack. Of dat ding van Google. Pick your favorite. Skype, zelfs. Dat begon vanwege de 'coronacrisis,' maar heel veel bedrijven zijn daar gewoon mee doorgegaan omdat ze erachter kwamen dat het op deze manier organiseren van een vergadering eigenlijk best effectief en vooral ook goedkoop is.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Regeringsleiders zouden dat niet kunnen doen? Die moeten per sé met z'n allen bij elkaar komen, aan de (voor ons) andere kant van de wereld? Zodat ze gezellig belangrijk bij elkaar kunnen doen? Handje vasthouden, hand op de schouder, quasi-joviaal doen... Nou, nou, zo, zo. Dat is wel even heel belangrijk.

De arrogantie van die globalisten is echt ongekend. Alkaya heeft he-le-maal gelijk.

Volg mij op Twitter.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties