20211103 Tweede Kamer coronadebat 112

Thierry Baudet lacht VVD-MeToo dader Han ten Broeke uit: 'Een hondenfluitje? Hahahahaha!'

Politiekaug 14 2022, 15:40
FVD-leider Thierry Baudet lacht op Twitter VVD'er Han Ten Broeke keihard uit. De zogenaamde liberaal - die vooral bekend is geworden omdat hij een MeToo-dader is - beschuldigt Baudet namelijk van het gebruik van een "antisemitisch hondenfluitje." De reactie daarop van Baudet is passend: "Hahahahahahaha."
Een twitteraar die verder niemand kent publiceerde een plaatje van Bashar al-Assad met zijn vrouw Asma al-Assad. Namelijk deze:
Dat is dus Asma die zogenaamd aan haar man vraagt: "Waarom wil het Westen Syrië veroveren?" Zijn antwoord: "Om onze olie te stelen, een marionettenregering neer te zetten, en een Rotschild bank te installeren."
Thierry Baudet reageert daarop door ermee in te stemmen. Het echte doel van de oorlog tegen Assad, wil hij zeggen, is niet een moreel verheven doel, maar gewoon puur politics as usual.
Klinkt redelijk onschuldig allemaal, maar voormalig VVD-Tweede Kamerlid Han Ten Broeke denkt daar anders over. Volgens hem is het plaatje namelijk een "antisemitisch hondenfluitje." Want de naam "Rothschild" wordt gebruikt. En de Rothschilds zijn niet alleen grote, invloedrijke bankiers, maar toevallig ook Joods.
De reactie van Baudet op die beschuldiging van Ten Broeke maakt heel duidelijk hoe hij daarover denkt. Hij lacht de VVD'er - die werd weggejaagd uit de politiek omdat hij zich schuldig had gemaakt aan een MeToo-zaak - namelijk gewoon uit.
Overigens is Ten Broeke tegenwoordig directeur politieke zaken voor HCSS, dat is de Hague Centre for Strategic Studies. HCSS is één van de meest uitgesproken havikachtige 'denktanks' van Europa. Die club heeft werkelijk nog nooit een anti-Arabierenoorlog gezien die het niet kan steunen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Misschien moeten we de beledigingen eens omdraaien. Dat de Rotschilds toevallig Joods zijn is... toevallig. Niemand die daar verder iets van maakt. Maar wat wél opvalt is dat types als Ten Broeke steeds weer voorstander zijn van grote oorlogen tegen Arabieren - en, specifieker, tegen moslims. Iemand komt het idee om dit of dat Arabisch land aan te vallen en zie, Ten Broeke en zijn HCSS vinden allerlei redenen waarom dat 'de juiste aanpak' is.
Baudet is niet antisemitisch... maar Ten Broeke en zijn kartelgenoten zijn wel degelijk anti-Arabisch en zelfs anti-moslim. Geef die haters een excuus om een Arabisch (/ moslim-) land binnen te vallen en kirren van genot.

UPDATE

Het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël), een lobbyorganisatie die gericht is op het "behartigen van de belangen van Israël en Joden", vindt Baudets tweet ook heel vervelend omdat het plaatje iets zegt over de invloedrijke Rothschild-bankiers. Net als Ten Broeke noemt het CIDI het plaatje "een antisemitisch hondenfluitje." 

UPDATE II

Op zijn beurt heeft Baudet gereageerd op de nieuwe beschuldiging van CIDI. "Delete your account, CIDI," aldus de FVD-leider. En daar is alles wel mee gezegd, inderdaad:

Delete your account, Cidi.

CIDI 🎗️
CIDI 🎗️
@CIDI_nieuws

Weer slingert FvD-leider #Baudet een #antisemitisch hondenfluitje de wereld in. Nota bene met impliciete steun voor het moorddadige #Assad-regime. Dit mag nooit normaal worden!

Image
1.8K
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten