shutterstock 2011320302

Thierry Baudet ontmaskert hypocriete Rutte en Trudeau: 'Ze geloven het zelf ook al lang niet meer!'

Politiekokt 30 2021, 11:27
Het was heel apart om te zien. Toen er officiële foto's gemaakt werden van Mark Rutte en Justin Trudeau droegen allebei de heren een mondkapje. Want corona. Maar wat viel op toen ze écht aan het werk met elkaar waren? Juist, dat mondkapje was meteen weg. Thierry Baudet pakt de heren daarom geheel terecht keihard aan. Ze geloven er zelf ook niet in, schrijft hij op Twitter. En ja, hij heeft wel een punt.
Thierry Baudet vindt de manier waarop Mark Rutte en Justin Trudeau de boel bespelen echt niet kunnen. En terecht. Want deze heren droegen even voor het persmoment een mondkapje... maar toen ze privé aan het wérken (en praten) waren ging dat mondkapje opeens af. Sterker nog, toen zaten ze daadwerkelijk bij elkaar op de lip. Als ze nog dichterbij zitten moesten ze elkaar een kús geven.
"Bewijsstuk nummer zoveel dat deze mensen HET ZELF OOK ALLANG NIET MEER GELOVEN," schrijft Baudet over de hypocrisie van Rutte en Trudeau. "Waarom een mondkapje op voor de camera - en dan privé lekker alles open en los? Makes you think..."
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1454373116851937282

Theater

Baudet heeft gelijk. En dit geldt niet alleen voor de coronafascisten Trudeau en Rutte, maar voor een hele horde politici en "internationale leiders." Overal ter wereld zie je die mensen voor persmomenten met een mondkapje staan... om dat belachelijke ding vervolgens af te zetten als de pers klaar is met het werk en ze privé denken te zijn.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het zou mensen toch echt tot denken moeten aanzetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten