fv hlbnwyaeqniz

Tjeerd de Groot (D66), de Haagse boerensloper, geeft een elleboogje: Caroline van der Plas vecht terug!

Politiekfeb 09 , 13:00
Tjeerd de Groot lijkt gisteren in de Tweede Kamer een Metootje te hebben gedaan. Zijn gedrag tegenover Caroline van der Plas is niets minder dan een schandalige vertoning van Haagse arrogantie en gebrek aan respect. Van der Plas, die opkwam voor de belangen van boeren tijdens een debat over landbouw, werd fysiek en verbaal geïntimideerd door De Groot. Een harde elleboogstoot en sissende commentaren buiten de microfoon om: dit is niet hoe een volksvertegenwoordiger zich gedraagt. Dit is gedrag van een lafaard. Een klein kind dat een ander kind pest. Dat is momenteel ook het niveau bij links, niveautje kleuterklas.
De Groot, die met zijn D66-agenda de boerenstand wil halveren, laat weer eens zien hoe diep de kloof is tussen de politieke elite en het echte Nederland. Zijn voorstel om de veestapel te reduceren is een directe aanval op de levensader van het platteland, zonder enig begrip voor de gevolgen voor onze hardwerkende boeren. En wanneer Van der Plas opstaat om deze waanzin te bestrijden, is fysieke intimidatie blijkbaar het antwoord van De Groot. Beschamend!

De Groot vroeg mij niks. Hij stootte mij hard aan en siste mij toe dat ik op DENK leek met filmpjes op X zetten. In tegenstelling tot De Groot, was mijn betoog in filmpje openbaar. Hij gaat buiten 🎤 om, waardoor ik niet kan reageren. Het is puur pestgedrag en dat gebeurt vaker

Tjeerd de Groot
Tjeerd de Groot
@TjeerdD66

Mevrouw van de Plas maakt eenzijdige filmpjes waarin zij op de persoon speelt. Ik vroeg haar waarom ze die filmpjes maakt en ze verlaat de vergadering, omdat ze dit onveilig vindt. Aanleiding was dat Van der Plas grote groepen burgers wegzet als ‘tere donkergroene zieltjes’’.

4.4K
Reply
Van der Plas laat zich echter niet intimideren. Haar besluit om melding te doen bij de vertrouwenspersoon van de Tweede Kamer is een krachtig signaal dat ze niet zal wijken voor bullebakken zoals De Groot. Ze staat als een baken van kracht voor de boerengemeenschap, terwijl De Groot en zijn D66-kornuiten doorgaan met hun destructieve politiek, die de Nederlandse landbouw aan de rand van de afgrond brengt. En onze voedselzekerheid in gevaar brengt!
De reactie van De Groot op sociale media, waarin hij Van der Plas voorstelt om "een dagje rust te nemen", is een typisch voorbeeld van de elitaire houding die zo typerend is voor D66. In plaats van zijn excuses aan te bieden voor zijn ongepaste gedrag, kiest hij ervoor om Van der Plas te kleineren en de schuld bij haar neer te leggen. Dit is niet alleen onacceptabel, het is ook een teken van zwakte.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Caroline van der Plas en de BBB staan voor een Nederland waarin de stem van het platteland niet alleen wordt gehoord, maar ook gerespecteerd. Het incident met De Groot onderstreept de noodzaak van deze strijd. Het is tijd dat de politieke elite in Den Haag zich realiseert dat intimidatie en disrespect geen plaats hebben in onze democratie. Van der Plas vecht niet alleen voor de boeren, maar voor de ziel van Nederland. En in die strijd staat ze niet alleen. Net als BBB kotst heel weldenkend Nederland D66 typetjes zoals Tjeerd de Groot uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten