asielzoekers

Tsunami aan asielzoekers: van 35.000 gelukszoekers in 2021 naar een verwachte 41.500 in 2022

Politiekjun 25 2022, 11:57
In 2022 verwacht Nederland recordbrekende immigratiecijfers van asielzoekers. Volgens het COA moeten we dit jaar namelijk rekenen op 41.500 zelfverklaarde 'vluchtelingen.' In 2021 waren dat er nog 35.000, wat ook al een enorm aantal was.
Jaren geleden dachten mensen die op de VVD en het CDA stemden dat ze daardoor voor zouden zorgen dat er een eind zou komen aan de massa-immigratie. Oh ja, het waren twee 'rechtse' partijen die de immigratie wel even zouden beperken.
Nou, niets is minder waar. Dat wisten we al, maar de immigratiecijfers lopen nu écht de spuigaten uit. Het is zo erg geworden dat je kunt spreken over een tsunami.
Volgens De Telegraaf blijkt uit berekeningen van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) namelijk dat we dit jaar rekening moeten houden met 41.500 zelfverklaarde asielzoekers. In 2021 hadden we al een totaal geschift jaar in dat opzicht, maar toen hadden we het 'maar' over 35.000 'vluchtelingen.' Daar komen er nu dus nog eens 6.500 bij. 
Dat is al erg genoeg, maar wacht, het wordt nog erger. Want hierdoor zijn er 9.000 "opvangplekken extra" nodig voor asielzoekers. Dus 9.000 plekken meer dan er momenteel zijn. Gemeenten moeten dat maar even regelen - en dat komt dan bovenop de extra plekken die ze moeten reserveren voor mensen uit Oekraïne. Want die tellen we niet mee met 'vluchtelingen', blijkbaar.
De situatie is zo schrijnend dat COA-leider Milo Schoenmaker zegt dat er per direct iets moet gebeuren, omdat het anders straks helemaal misgaat. "Zoals het nu gaat, kan het echt niet langer," zegt hij tegen de krant 'voor Wakker Nederland.'
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!.
En zo gaat de ontmanteling van Nederland als natiestaat door. Het houdt écht pas op als wij het niet meer pikken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten