Screen Shot 2022 06 25 at 141225

Terrorisme in actie (?): 'eenzame schutter' die homoclub kapotschoot mogelijk moslimextremist

Terrorismejun 25 2022, 12:31
Volgens de politie in Oslo wordt er ernstig rekening gehouden met de mogelijkheid dat de "eenzame schutter" die vannacht een homoclub in Noorwegen kapot schoot gedreven werd door "extremistische" denkbeelden. Aangezien het gaat om een Noor "van Iraanse afkomst" is het niet moeilijk om te concluderen om wat voor extremisme het gaat: moslimextremisme.
Vandaag zou er een Gay Pride evenement zijn in Oslo. Maar die is afgelast. Dit omdat de schutter een homoclub overhoop schoot én waarschijnlijk gedreven wordt door moslimextremistische denkbeelden. Het gaat dus vrijwel zeker om een terroristische aanslag, wat inhoudt dat de autoriteiten er ernstig rekening mee moeten houden dat er meer potentiële schutters rondlopen in de Noorse hoofdstad.
De man schoot 15 a 20 keer bij de club. Tenminste twee clubgangers kwamen daarbij om, en 14 raakten gewond. De dader was blijkbaar van plan om te vluchten, maar kon gearresteerd worden.

BREAKING: Norway investigates a possible terror attack after a man started shooting in front of the city’s largest gay pub “London Pub” last night. 2 dead, 14 wounded. Today’s Oslo Gay Pride parade has been cancelled. The suspect is a refugee from Iran

966
Reply
Het moge duidelijk zijn dat er nog steeds serieuze dreigingen uitgaan van doorgedraaide jihadisten. Zoals Paul Cliteur eerder al schreef, die situatie is ronduit hopeloos. Dat mogen we waarschijnlijk niet hardop zeggen, maar zo is het wél.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Overigens ben ik geen fan van Gay Pride-festivals en dergelijke, maar als zoiets gebeurt moet je de boel natuurlijk juist niet afblazen. Juist in het geval van zo'n soort aanslag moet je je rug rechthouden en je plan uitvoeren; zéker als het moslimextremisten op de kast jaagt. Geen stap terug doen, niets cancelen, gewoon doorgaan met je plan... en daarmee duidelijk maken aan dit soort terroristen dat ze er nooit in zullen slagen jouw manier van leven te veranderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten