Tubantia columnist André Manuel haalt uit naar Gideon van Meijeren (FVD) in platvloerse column: Gideon van Meijeren is een populistische pisvlek

Tubantia columnist André Manuel haalt uit naar Gideon van Meijeren (FVD) in platvloerse column: Gideon van Meijeren is een populistische pisvlek

Tubantia-columnist André Manuel heeft in een recente column flink uitgehaald naar politicus Gideon van Meijeren. In de column noemt Manuel Van Meijeren onder andere een "populistische pisvlek" en "absolute schande voor de Achterhoek".

Columnist André Manuel van Tubantia heeft het niet bij het juiste eind wanneer hij de vloer aanveegt met de zogenaamde schimmelinfectie Van Meijeren. Het is een schande dat deze man überhaupt een podium krijgt om zijn leugens en haatzaaierij te verspreiden over van Meijeren. En dat Tubantia deze platvloerse scheldkanonnade nog afdrukt ook.

Van Meijeren, die momenteel voor de politieke partij Forum voor Democratie in de Tweede Kamer zit, reageerde op de column op Twitter.Mensenkinderen, wat een intense haat komt er uit André Manuel. Had nog nooit van hem gehoord, maar ik voel nu toch compassie met hem en wens hem graag een beetje meer liefde in zijn leven. Verder motiveert het mij vooral om keihard door te gaan in onze belangrijke strijd!¨

Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.

Van Mejeren wil volgens ons met zijn reactie op de column vooral laten zien dat Manuel hem niet klein krijgt. Hoewel Van Meijeren luchtig lijkt te reageren op de column, roept de kwestie wel vragen op over de toon van het politieke debat in Nederland. Beledigingen en persoonlijke aanvallen lijken steeds vaker voor te komen en kunnen een gezonde discussie in de weg staan. Het is tijd dat we ons verenigen tegen figuren als André Manuel en zijn soortgenoten, die niets anders doen dan onze maatschappij vergiftigen met hun haat en leugens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties