de dagelijkse standaard dh 01208

Tubantia columnist André Manuel haalt uit naar Gideon van Meijeren (FVD) in platvloerse column: Gideon van Meijeren is een populistische pisvlek

Politiekmei 15 2023, 10:00
Tubantia-columnist André Manuel heeft in een Gideon van Meijeren in felle column" target="_self">recente column flink uitgehaald naar politicus Gideon van Meijeren. In de column noemt Manuel Van Meijeren onder andere een "populistische pisvlek" en "absolute schande voor de Achterhoek".
Columnist André Manuel van Tubantia heeft het niet bij het juiste eind wanneer hij de vloer aanveegt met de zogenaamde schimmelinfectie Van Meijeren. Het is een schande dat deze man überhaupt een podium krijgt om zijn leugens en haatzaaierij te verspreiden over van Meijeren. En dat Tubantia deze platvloerse scheldkanonnade nog afdrukt ook.

Mensenkinderen, wat een intense haat komt er uit @manemanofzo. Had nog nooit van hem gehoord, maar ik voel nu toch compassie met hem en wens hem graag een beetje meer #liefde in zijn leven. Verder motiveert het mij vooral om keihard door te gaan in onze belangrijke strijd! #FVD

De Nationale Pruttelaar
De Nationale Pruttelaar
@Percolator_HNJ

Waarom zou je als mainstream krant (@tubantia) zo’n baggercolumn vol fantasieloos gescheld plaatsen? Wat is dat voor gebrek aan decorum? Moet je je voorstellen dat iemand zoiets over #Rutte of #Kaag zou willen publiceren. Zou het dan ook door de ballotage van de redactie komen?

Image
Image
2.1K
Reply
Van Meijeren, die momenteel voor de politieke partij Forum voor Democratie in de Tweede Kamer zit, reageerde op de column op Twitter.Mensenkinderen, wat een intense haat komt er uit André Manuel. Had nog nooit van hem gehoord, maar ik voel nu toch compassie met hem en wens hem graag een beetje meer liefde in zijn leven. Verder motiveert het mij vooral om keihard door te gaan in onze belangrijke strijd!¨
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Van Mejeren wil volgens ons met zijn reactie op de column vooral laten zien dat Manuel hem niet klein krijgt. Hoewel Van Meijeren luchtig lijkt te reageren op de column, roept de kwestie wel vragen op over de toon van het politieke debat in Nederland. Beledigingen en persoonlijke aanvallen lijken steeds vaker voor te komen en kunnen een gezonde discussie in de weg staan. Het is tijd dat we ons verenigen tegen figuren als André Manuel en zijn soortgenoten, die niets anders doen dan onze maatschappij vergiftigen met hun haat en leugens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten