shutterstock 2059489217

Verkiezingstijd! CDA's omslag over stikstof: Eline Vedders draai die iedereen zag aankomen

Politiekokt 19 2023, 17:00
Is er iets dat het CDA niet zal doen voor een beetje gunst in de peilingen? Eline Vedder, Tweede Kamerlid van het CDA, lijkt het gezicht van de nieuwste opportunistische zet van haar partij. "Hoe je ook naar stikstof kijkt: het is een probleem dat we serieus moeten nemen..." zijn de holle woorden die ze gebruikt. Maar waar was dit 'serieuze nemen' toen het CDA de kans had om daadwerkelijk iets te betekenen voor de boeren? Juist, nergens te bekennen!
Het is haast komisch om te zien hoe de partij – die zichzelf ziet als de kampioen van de agrarische sector – de boeren eerst in de kou liet staan met de stikstofcrisis. En nu, als een blad aan een boom omgedraaid, komen ze met een 'boerenverstand'-benadering, gepresenteerd door niemand minder dan Eline Vedder.
Laten we niet vergeten: het CDA heeft jarenlang meegewerkt aan het stikstofbeleid dat de boeren in deze situatie heeft gebracht. En nu de regering onder druk staat door migratiekwesties, zien ze hun kans schoon om zich te herpositioneren als de 'redders' van de agrarische sector. Wat een doorzichtige politieke manoeuvre!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Eline Vedder mag dan wel proberen om de nieuwe boodschap van het CDA te verkopen, maar de vraag blijft: vertrouwen de boeren, of überhaupt de Nederlandse burger, nog wel op deze machtspartij die keer op keer haar principes overboord gooit? Het lijkt erop dat het CDA wederom laat zien dat ze vooral meesters zijn in één ding: politieke hypocrisie van de bovenste plank!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten