[VIDEO] Fascistische Il Duce Jesse Klaver wil Wybren van Haga weren uit debat: 'Belangenverstrengeling!'

Politieknov 08 2022, 13:51
Wybren van Haga wil lekker mee debatteren in de Tweede Kamer. Maar er is een ventje dat ervoor wil zorgen dat hij dat niet kan. Het gaat natuurlijk om, hoe kan het ook anders, Jesse Klaver. De GroenLinks-Duce vindt dat Van Haga zijn mond moet houden en zelfs de commissiekamer moet verlaten. Want Van Haga heeft andere meningen dan Klaver. En dat mag niet.
Er zijn niet veel mensen die zo autoritair zijn als Jesse Klaver. Sterker nog, er is niemand zo autoritair als de GroenLinks-Leider. Dat heeft hij maandag ook maar weer eens bewezen door er keihard voor te pleiten dat Wybren van Haga (BVNL) uitgesloten werd van het debat over de wooncrisis... omdat de man geïnvesteerd heeft in woningen.
"Dit kan toch niet? En dit gebeurt gewoon in het Nederlandse parlement!" aldus Klaver tegen Van Haga. "U spreekt hier voor uw eigen zakelijke belang! En het feit dat u hier op geen enkele wijze aangeeft dat dit lastig is, of dat dit kan schuren met elkaar... dat zegt heel veel over u, meneer Van Haga. En ook over dit parlement, dat het parlement dit toestaat."
Natuurlijk is het flauwekul. Van Haga legde dat ook meerdere keren uit. Tenslotte draaide hij het maar om door te stellen dat BVNL het geweldig vindt als mensen succesvol zijn. Dit in tegenstelling tot "het marxistische" clubje van Klaver. Daar worden mensen die banen creëren, bedrijven opzetten, en risico's nemen immers weggehoond.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Tja. Dit is natuurlijk precies waarom Klaver zo'n enorme vijand is voor iedereen die ook maar een beetje in vrijheid gelooft. Deze man is autoritair, dictatoriaal en ronduit stalinistisch tot op het bot. Hij wil andersdenkenden letterlijk de mond snoeren. Op alle mogelijke manieren. Hij was de aanvoerder van de Tweede Kamermaffia die Thierry Baudet schorste. En nu opent hij de aanval op Van Haga, ongetwijfeld in de hoop hem óók eruit te werken voor een bepaalde periode - en daarna natuurlijk voor eens en altijd.
Een enge man. Nee, een doodenge man. Iets anders kan ik er niet van maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten