Welkom in de hel: Rob Jetten (D66) wordt minister van Klimaat

Welkom in de hel: Rob Jetten (D66) wordt minister van Klimaat

Rob Jetten, D66'er. Bron: De Dagelijkse Standaard

Nou. Dat is het dan. Nederland is definitief veranderd in de hel. Want, jawel, Rob Jetten wordt in het kabinet Rutte IV minister van Klimaat. We krijgen dus een rasechte groene klimaatextremist op die positie. Nederland is klaar. Game over. Afgelopen.

Eric van der Burg staatssecretaris van Asiel en Immigratie. Sigrid Kaag minister van Financiën. Kajsa Ollongren minister van Defensie. Voldemort Ernst Kuipers minister van Volksgezondheid. Hugo de Jonge minister van Wonen. Mark Rutte wéér premier.

Het is allemaal godsgruwelijk. Dit zijn de meeste vreselijke, leugenachtige, oneerlijke, psychopathische politici van Nederland. En die krijgen het dus voor het zeggen in Rutte IV. Rutte III was wanstaltig. Rutte IV is zo mogelijk nóg erger.

Ongelooflijk.

Maar dan zijn we er nog niet eens. Want om het vervolgens nóg een graadje erger te maken is besloten om D66'er Rob Jetten minister van Klimaat te maken.

Rob. Freaking. Jetten.

I kid you not.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

We kunnen Nederland wel opdoeken. Het is klaar. Afgelopen met de pret. Dit land is reddeloos verloren.

?s=21

Lees meer over:
Rob Jetten Klimaat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties