849ec5a8 6cc3 4cab 9996 dcf819541642

Wilders is ERIN GELUISD: 'NCTV-slang Schoof was NIET zijn kandidaat voor premier'

Politiekmei 29, 12:30
Geert Wilders is erin geluisd. NCTV-slang Dick Schoof als premier was namelijk nadrukkelijk niet zijn (eerste of zelfs maar tweede) keuze. NSC en VVD drongen deze keuze uiteindelijk aan hem op omdat ze anders niet uit de premiervraag zouden komen. En dus is Wilders er met open ogen ingestonken.
Toen Schoof gisteren aangekondigd werd als nieuwe premier van ons land was heel rechts Nederland in de stress. Terecht, natuurlijk. Deze engnek heeft jaren en jaren campagne gevoerd tegen alles en iedereen die uit principe kritisch is op de staat. De moderne oorlog tegen 'kritische denkers' is door hém in elkaar geflanst onder het motto dat 'fundamentele kritiek op de staat en wantrouwen tegenover de overheid' eigenlijk gewoon hartstikke extreemrechts is (geschift, want 'extreemrechts' wil natuurlijk juist een heel sterke staat, maar goed).
Deze man gebruikte sock puppets om critici van de kabinetten Rutte III en IV te stalken online. Hij zorgde voor verdachtmakingen van democratisch gekozen politici. Hij was betrokken bij het idiote MH17-rapport. Hij pusht de totalitaire Digital ID totaal... en, oh ja, zijn hele professionele leven heeft in het teken gestaan van het wantrouwen van de burger. Oh, en vervolgens kwam daar gisteren nog eens bij dat hij liet weten dat hij één groot politiek voorbeeld heeft: Mark Rutte.
Hoe zo'n man premier kan worden van een PVV-kabinet? Iedereen was verbaasd. Nou, we hebben het antwoord onderhand. Meneertje koekepeertje was namelijk helemaal niet Wilders' eerste, tweede, derde, vierde of zelfs maar vijfde keus. Nee, NSC en VVD hebben hem gewoon keihard voor het blok gezet. Of de spionnenbaas zou het worden... of dat kabinet PVV-I zou er helemaal niet komen.
Politiek commentator van het AD Hans van Soest zei dat vanmorgen bij Goedemorgen Nederland op NPO 1. "Er is iets raars gebeurd, nadat bekend werd dat Ronald Plasterk het niet werd," aldus deze politieke insider. "Voortdurend was het verhaal: Wilders mag de kandidaat leveren. Dat zou namens de PVV de nieuwe premier worden."
Maar gisteren was dat opeens anders. Heel anders. "Gisteren kwam er opeens een ander verhaal," aldus Van Soest. "Dick Schoof wordt premier van alle vier de partijen," heette dat andere verhaal. "Hij is partijloos. Hij is uitdrukkelijk géén PVV-premier."
"Er is iets veranderd in de afspraken," concludeerde Van Soest. "Mijn vermoeden is dat ze er niet uitkwamen en dat Schoof een compromis is geweest."
Even voor de duidelijkheid, wat er gebeurd is, is dus heel simpel. VVD en NSC hebben élk idee van Wilders gebombardeerd. Plasterk mocht het niet worden. Toen Wilders daarna met andere namen op de proppen kwam werden die ook afgeschoten. Hij kon roepen wat hij wil, hij kon op zijn hoofd staan, maar het gebeurde niet.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
En opeens, heel toevallig, besloten NSC en VVD dat er misschien een "partijloze compromiskandidaat" was. Dick Schoof! Topambtenaar van Yesilgöz bij Justitie en daarvoor opperslang bij NCTV en AIVD. Was het niet geweldig?! Toe maar Geert. Of je accepteert, of PVV I komt er niet en we gaan je aanpakken omdat je duidelijk niet in staat bent een premier te regelen.
Geert door de knieën - misschien enigszins met graagte omdat Schoof pro-Israël is, wat blijkbaar het enige onderwerp is waar Geert zich echt druk om kan maken - en klaar. Dat was het dan. Schoof wordt minister-president. Een man die de PVV-aanhang haat, die de PVV-aanhang bespioneert, en die de PVV-aanhang wantrouwt. Als premier van het kabinet PVV-I.
Ongelooflijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten