geert wilders 9o1a6642

Wilders zet hoog in na aftreden van Strien: Nieuwe verkenner van buiten de politiek

Politieknov 27 2023, 16:00
In de vorming van het nieuwe landsbestuur is er chaos ontstaan. Geert Wilders, leider van de PVV, heeft duidelijk gemaakt dat hij na de afgetreden verkenner, Gom van Strien, heeft besloten om nu voor een verkenner met afstand van de politiek te willen aanstellen. Dinsdag maakt Wilders de naam van de nieuwe verkenner bekend.
Wilders, die niet met een doekje voor het bloeden komt, spreekt op karakteristieke wijze uit in de Telegraaf: "Dit is niet mijn droomstart van de verkenningsperiode". En wie kan het hem kwalijk nemen? De PVV-voorman, die eist wat velen in Nederland denken maar nooit het lef hebben om te uiten, spreekt dinsdag een nieuwe verkenner aan, iemand die op gepaste afstand van het politieke circus staat. Een duidelijke boodschap naar onze grootste partij, de VVD.
Wilders’ duidelijke oproep aan de VVD om in gesprek te gaan over kabinetsdeelname resoneren luid en duidelijk door de Haagse gangen. "Ik vind het onbegrijpelijk dat ze nu niet meedoen," zegt Wilders, die de vinger weer treffend op de zere plek legt. De door hem voorgestelde ‘emotionele beslissing’ van de VVD dient snel terzijde te worden gelegd, willen we ooit een functionerend centrum-rechts kabinet te zien.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor onze tradities, voor onze waarden, en voor ons volk. En we strijden voor een land waarin linkse engnekken ontmaskerd worden en hun invloed verliezen. Steun jij dit doel? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons radicaal-links, de globalisten en de Wokies elke dag weer aan te pakken!
De tijd van pappen en nathouden is voorbij, zo maakt Wilders duidelijk. Het Nederlandse volk heeft recht op een regering die eerlijk en duidelijk is. Een regering die niet rond de hete brij draait maar recht op zijn doel afgaat. Het is tijd dat de gevestigde partijen dit inzien en Wilders de kans geven om zijn daadkracht en leiderschap te tonen in het volgende kabinet. Hun weigering zal alleen leiden tot meer onheil en chaos in ons toch al zo verwarde politieke landschap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten