Willem Engel stemt op FVD: 'Rechte rug en staan voor idealen is cruciaal'

Willem Engel stemt op FVD: 'Rechte rug en staan voor idealen is cruciaal'

Politieknov 18, 8:59
Willem Engel heeft op X duidelijk gemaakt op welke partij hij gaat stemmen op 22 november. Het was voor hem een keuze tussen verschillende partijen die een echt ander geluid laten horen. De Libertaire Partij, BVNL en... FVD. Die laatste partij wordt het. De reden? FVD heeft een rechte rug en is nooit bang om pal te staan voor de eigen idealen.
Engel heeft een video opgenomen en op X gezet waarin hij uitlegt wat hij belangrijk vindt, waar hij naar kijkt, en op welke partij zijn keuze uiteindelijk is gevallen. "Volgens de stemwijzer zit ik kwa idealen dichtbij de Libertaire Partij. FVD en BVNL volgen op de voet," schrijft hij.
Vervolgens heeft hij zijn keuze gemaakt op basis van enkele belangwekkende overwegingen.
"Voor mij is het echter van groot belang dat de partij ook een stem heeft in het parlement. Daar moet het toneel ontmaskerd worden," aldus Engel. "Daarnaast is de rechte rug en staan voor de idealen cruciaal, zonder dat is er geen verzet."
Maar dat is niet alles. "Het erkennen van verkiezingsbeinvloeding is ook essentieel, als je blijft ontkennen dat dit in het hele westen gebeurde en gebeurt," legt Engel ook uit. Let wel, hij zegt dus niet verkiezingsfraude. Dat dat er met stemmen gesjoemeld wordt. Wat we in Nederland zien gebeuren is niet dat er opeens stemmen verschijnen of verdwijnen, maar dat de politiek, de inlichtingendiensten én de media er alles aan doen om op alle andere mogelijke manieren een bepaalde uitslag neer te zetten.
Dat doen ze zelfs door kritische politici aan te klagen, zoals nu gebeurt met Gideon van Meijeren. Maar zie ook hoe de AIVD een 'belangwekkend' rapport vrijgeeft, juist zodat zulke rechtszaken mogelijk worden, en zie hoe de media een man als Thierry Baudet op de NPO wel even laten opdraven omdat het moet volgens de wet, maar dat ze zich zo ver mogelijk voor de verkiezingen doen zodat het zo weinig mogelijk invloed heeft op de verkiezingsuitslag. De meeste kiezers maken hun beslissing immers pas in de laatste week van de campagne.
Hoe dan ook, de rechte rug en staan voor de idealen zijn voor Engel dus ook van levensbelang. Welke partij heeft dat écht gedaan de afgelopen jaren? Welke partij is voor de duvel niet bang en blijft vasthouden aan de principes, zelfs als dat mogelijke serieuze problemen oplevert?
Dat is natuurlijk FVD. Engels stem gaat dan ook naar die partij.
Zo wordt steeds duidelijker dat échte critici van het gefaalde coronabeleid van het partijkartel in 2020 en 2021 (en die wetten hebben aangenomen waardoor zulk beleid in de toekomst weer mogelijk wordt) FVD steunen. Gaat de partij het op 22 november beter doen dan de peilingen aangeven? Het lijkt er zéker op!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten