dds dh 00048

Dr. Gert Jan Mulder, de onbetwiste Godfather van Rechts Nederland, spreekt zich uit: "Stem Forum voor Democratie!"

Politieknov 16 2023, 20:00
In een videoboodschap heeft Dr. Gert Jan Mulder, bekend als de Godfather van Rechts Nederland en gerespecteerde auteur van het boek "Vrijwel Onbeperkt," een duidelijk en krachtig stemadvies gegeven: "Stem Forum voor Democratie, stem Thierry Baudet of één van de andere uitstekende kandidaten!" Deze oproep resoneert diep in het hart van degenen die verlangen naar een radicale ommekeer in de Nederlandse politiek.
Dr. Mulder's invloedrijke stem in het rechtse spectrum is onmiskenbaar. Zijn woorden zijn niet zomaar uitspraken; ze zijn een manifest van hoop en verandering. In zijn videoboodschap benadrukt hij het potentieel van Forum voor Democratie (FVD) als een partij die daadwerkelijke verandering in Nederland kan brengen. Hij looft FVD voor hun uitmuntende trackrecord, innovatieve ideeën, gedegen voorstellen en de kwaliteit van hun kandidaten.
De lijsttrekker van FVD, Thierry Baudet, wordt door Mulder beschouwd als de belichaming van democratische vernieuwing. Deze aanbeveling is niet lichtvaardig; het komt van een man die bekend staat om zijn Gezond Rechtse BBQ's, waar vooraanstaande rechtse politici, opiniemakers, en mediakopstukken samenkomen. Deze bijeenkomsten zijn een smeltkroes van politieke discussie en strategie, waarbij deelnemers zich positioneren als de ware hoeders van traditionele, conservatieve waarden.
De politieke elite in Nederland is vaak bekritiseerd voor hun gebrek aan visie en durf. In tegenstelling hiermee staat FVD, volgens Mulder, voor een revolutionaire benadering van politiek, een die breekt met de status quo en streeft naar een Nederland waarin burgers zich weer kunnen vinden.
Dr. Mulder's oproep is een wake-up call voor alle Nederlanders die zich zorgen maken over de richting van het land. Hij moedigt hen aan om op te staan, hun stem te laten horen en te kiezen voor een partij die niet bang is om de moeilijke vragen te stellen en de noodzakelijke veranderingen door te voeren. Met de komende verkiezingen in het vooruitzicht, is dit advies relevanter dan ooit.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is tijd voor een kritische heroverweging van het politieke landschap in Nederland. De boodschap is helder: stem voor vernieuwing, stem voor Forum voor Democratie op 22 november. Het is tijd om onze democratie te revitaliseren en een nieuw hoofdstuk in te luiden in de Nederlandse politiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten