zwarte piet sinterklaas supermarkt hellevoetsluis

Einde van Sinterklaas zoals wij het kennen? Nederlandse comités buigen voor KOZP

Binnenlandnov 16 2023, 21:00
Het is een trieste dag voor de Nederlandse traditie. Verschillende Sinterklaascomités buigen onder de druk van demonstraties en dreigingen van Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Zo heeft Zwijndrecht op het laatste moment de intocht van de goedheiligman aangepast bericht de NOS. In plaats van een feestelijke aankomst per schip, wordt Sinterklaas nu onthaald op het gemeentehuis, een duidelijke knieval voor de eisen van KOZP.
De reden? Angst voor onveilige situaties. De gemeente claimt dat de veiligheid van de bezoekers niet gegarandeerd kan worden. Maar wat is dit anders dan capituleren voor de druk van een kleine, maar luidruchtige minderheid die onze culturele tradities wil herschrijven?
In Rijswijk is de situatie niet anders. Een geplande intocht met Zwarte Pieten is geannuleerd omdat de gemeente geen vergunning verleent. De reden: de openbare orde en veiligheid zouden in het geding zijn. Dit is een duidelijk voorbeeld van hoe de angst voor confrontatie met activisten onze tradities en culturele uitingen in de kiem smoort.
De situatie is ronduit verontrustend. Jarenlang hebben we genoten van een vreedzaam kinderfeest, maar nu zien we dat zelfs dit onschuldige feest niet ontsnapt aan de polariserende krachten in onze samenleving. De intimidatie en dreiging van actiegroepen als KOZP leiden tot een verandering van een diepgewortelde traditie, een verandering die niet gestoeld is op brede maatschappelijke consensus, maar op angst en onrust.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De vraag is nu: hoe ver laten we het gaan? Laten we toe dat een klein deel van de bevolking de rest dicteert hoe we onze culturele feesten moeten vieren? Of staan we op voor onze tradities en de vrijheid om onze cultuur en geschiedenis te vieren zoals wij dat willen? Het is hoog tijd dat we ons uitspreken voor het behoud van onze tradities en niet zwichten voor de druk van activistische minderheden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten