shutterstock 2165407499

Max Verstappen: "Er zijn andere dingen in het leven naast de Formule 1"

sportmrt 14 2023, 13:00
Breaking news voor alle fans van Max Verstappen: onze Nederlandse held denkt eraan om na zijn huidige contract te stoppen met racen in de Formule 1! Ja, je hoort het goed, na het seizoen van 2028 zou het zomaar kunnen dat we Max niet meer zien in die snelle bolides op de F1-circuits.
Maar hé, wie kan hem dat kwalijk nemen? Hij heeft al twee wereldkampioenschappen op zak en dit jaar is hij opnieuw de grote favoriet. En laten we eerlijk zijn, hij is al negen jaar actief in de koningsklasse van de autosport. Dat zijn bijna 14 jaar als hij in 2028 stopt. Dat is een hele prestatie!
Maar wat wil Max dan gaan doen na de Formule 1? Nou, dat weet hij nog niet precies. Maar hij heeft wel al veel plannen en ideeën. En laten we niet vergeten dat hij altijd al een voorliefde heeft gehad voor langeafstandsraces. Dus wie weet gaat hij zich daarop focussen. Misschien gaat hij wel meedoen aan de 24 uur van Le Mans, dat zou toch geweldig zijn?
En laten we niet vergeten dat er meer is in het leven dan racen in de Formule 1. Max weet als geen ander hoeveel geluk hij heeft dat hij een Formule 1-auto mag besturen. Maar hij beseft ook dat er meer is dan alleen dat. Het gaat hem, zegt hij, "om de kwaliteit van het leven. Er zijn andere dingen in het leven naast de Formule 1. Ik heb een contract tot 2028 en daarna zie ik wel weer." 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dus laten we genieten van de tijd die we nog hebben met Max in de Formule 1. En laten we hem vooral aanmoedigen om zijn dromen na te jagen, wat die ook mogen zijn. Want één ding is zeker, Max Verstappen is en blijft een held op de racebaan en daarbuiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten