screen shot 2024 04 30 at 165531

Knetter! Geschifte burgemeester Ahmed Marcouch paspoortloze JIHADISTEN 'tijdelijke verblijfsvergunning' geven

Terrorismeapr 30, 16:02
Geschifter dan dit wordt het echt niet. De knettergekke islamistische burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, heeft een nieuw plan. Hij wil graag een tijdelijke verblijfsvergunning verstekken aan... paspoortloze jihadisten. Ja, dat lees je goed. Aan radicale islamisten die hun knettergekke ideeën al met geweld in de praktijk gebracht hebben in het Midden-Oosten.
Binnenkort moet Arnhem dealen met zeven paspoortloze jihadisten. Veroordeelde jihadisten. Je zou denken: dat soort tuig moet je of levenslang opsluiten óf gewoon keihard het land uitzetten. Laat ze maar lekker teruggaan naar waar ze oorspronkelijk vandaan komen. En nee, we hoeven geen kulverhalen te horen over 'dat we dat niet weten.' Ja, ze spreken overal in die regio Arabisch, maar het accent verschilt nogal. Experts kunnen heel snel uitvogelen waar iemand vandaan komt.
Hoe dan ook, Marcouch heeft een heel andere aanpak voor ogen. Die gestoorde malloot wil ze namelijk "tijdelijks verblijfsvergunningen" geven. Zijn excuusverhaal? Als je dat niet doet "bestaat het risico dat ze in de illegaliteit verdwijnen." Misschien komen ze dan zelfs terecht in "jihadistische netwerken!"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Op dit moment wonen er twee van dit soort viezeriken in Arnhem. Binnenkort komen er daar vijf bij. Maar, zegt Marcouch, het is moeilijk om dit probleem op te lossen, want ze hebben hun Nederlandse nationaliteit verloren. Hadden ze die nog wel, dan... Nou ja, dan wat? Dan kun je ze wel uitzetten, Ahmed? Natuurlijk niet. Dan al helemaal niet. Je kunt als land immers niet je eigen staatsburgers uitzetten.
Maar daar gaat het hem ook niet om. Hij zegt namelijk dat hij dit soort radicale islamitische terroristen graag "in de gaten" wil houden. En dat gaat volgens hem veel beter als ze een Nederlands paspoort hebben. LOL. Kuch. Proest.
Er is één opiniemaker die hier bepaald niet blij mee is. Wierd Duk. Zijn tweet zegt alles:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten