screen shot 2023 10 13 at 133813

Vreselijk! Leraar doodgestoken op Franse school. Dader riep Allahu Akbar

Terrorismeokt 13 2023, 14:00
In Frankrijk heeft een totale gek - waarschijnlijk een islamistische extremist gezien de tekst die hij uitriep toen hij toesloeg - een leraar op een middelbare school doodgestoken. Hij viel ook andere onschuldige Fransen aan. Terwijl hij dit deed riep hij: "Allahu Akbar."
Geert Wilders deelt op X (voorheen Twitter) de schokkende beelden van wat hoogstwaarschijnlijk een islamistische extremist is die vandaag plotseling onschuldige burgers heeft gedood. In ieder geval één leraar, dus, en mogelijk zijn andere mensen zwaar gewond geraakt. Het is afwachten hoe het met hen gaat.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

RadioGenoa bevestigt de beelden. De agressie druipt ervan af bij de dader, terwijl het onschuldige slachtoffer voor zijn leven pleit:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Aangezien deze beelden van vandaag zijn dringt de vraag zich op: houdt dit verband met de oproep van het demonische terroristische tuig van Hamas om vandaag aanslagen te plegen "ter ondersteuning van Hamas." Hamas wil dat moslims wereldwijd vadaag een "jihad" beginnen, dat is een gewapende strijd tegen andersdenkenden, in dit geval met een focus op Joodse mensen vanwege Israël, maar natuurlijk moeten niet-gelovigen en Christenen het dan ook ontgelden.

Dreigement

Ongelooflijk genoeg reageert één X-gebruiker door Wilders te bedreigen. "Allah ziet jou[w] daden ook Geert Wilders," schrijft ene Safiye Elif, "dus wacht je einde maar af. Niemand gaat eeuwig leven."
In reactie op een antwoord van een Nederlander die zegt dat ze moet optieven met haar gedreig reageert deze Turkse Nederlander met de tekst: "Hahah blijf jij eeuwig leven dan?" Met andere woorden, ze doet net alsof het slechts een rustige, objectieve constatering was van de mortaliteit van Wilders.
Uhu. Sure. Daar trapt iedereen heus in.

Frankrijk

Hoe dan ook, in Frankrijk hebben ze al veel langer een vreselijk groot probleem met islamistische extremisten. Als er één Europees land dat een puinhoop heeft gemaakt van de bevolking, dan is het Frankrijk. Er zijn daar echt op ongekend grote schaal extremisten binnengelaten, die zich daarna ook nog eens konden afsluiten in hun eigen ghetto's waardoor ze weinig tot niet integreerden. Zelfs in Groot-Brittannië en Duitsland is het niet zo erg als in Frankrijk.
We kunnen nu alleen maar hopen dat het vandaag hierbij blijft en dat we niet nog veel meer beelden te zien krijgen van doorgeslagen islamisten die gehoor geven aan de oproep van Hamas - want dat lijkt hier natuurlijk wel het geval te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten