Knotsgekke Islampartij over Zuiderparkbad: 'Zou verdrinkende moslima wel gered worden door dit personeel?'

Geen categorieapr 20 2017, 17:00
Het is goed mis in het Zuiderparkbad, en voor de schuldigen wordt richting allochtone hoek gewezen. En dat betekent maar één ding: tijd om naar goed Nederlands gebruik weg te kijken!
Naar woensdag bekend is geworden kun je je als autochtone en/of vrouwelijke Hagenaar maar beter niet vertonen in het Zuiderparkzwembad. Sterker nog, als je niet uitgescholden, geïntimideerd of zelfs aangerand wilt worden doe je er goed aan om daar ver uit de buurt te blijven. Werknemers van het Haagse zwembad konden de situatie niet langer aanzien en besloten een boekje open te doen over de wantoestanden in het complex.
Personeelsleden worden geterroriseerd bij hun werk en "jonge meiden zijn niet veilig in het zwembad", aldus een medewerker. De enige 'oplossing' waarmee het bad op de proppen wist te komen gaat in ieder geval geen zoden aan de dijk zetten: vrouwen moeten zich maar "minder uitdagend" kleden bij een zwembadbezoekje, is het krankzinnige devies.
Het is dan ook geen verrassing dat de Haagse gemeenteraad vandaag al discussieert over de onacceptabele taferelen in het bad. Wie hoopt op een stel stevige maatregelen tegen de aanranders vanuit de gemeente komt echter van een koude kermis thuis. PvdA-wethouder van Sport Baldewsingh vindt het allemaal wel meevallen:
Ah ja, dit soort incidenten vinden in meerdere zwembaden plaats, want zo gaat het nou eenmaal met de samenleving: ja, dan is het goed! Tsjonge-jonge zeg, wat een onwil om eens duidelijk te maken wat wij wél en niet accepteren. Hoe zou het nou komen dat die samenleving verruwt? Heel simpel: omdat wij met zijn allen niet optreden tegen de mensen die haar doen verruwen. En ja, dat zijn vaak personen van allochtone afkomst. Maar ook dat mag ik natuurlijk niet zeggen. Sterker nog, volgens raadslid Çetinkaya van de Haagse islampartij 'Islam Democraten' moet je niet die jongemannen met losse handjes aanpakken, maar juist de schrijvers van de brief:
De omgekeerde wereld. Let wel, dit is een man die duidelijk niet helemaal in onze realiteit leeft. Hij kan het zich namelijk heel goed voorstellen - je verzint het niet - dat dit discriminerende personeel een islamitisch meisje doodleuk zou laten verdrinken in het bad om haar geloof! Lees zelf maar:
Voor deze ene keer moet ik het geheel eens zijn met de PvdA hier: deze man moet zich eens stevig gaan zitten schamen voor de walgelijke suggestie die hij daar doet. Welke enkele aanwijzing is er voor het idee dat dit personeel minder waarde hecht aan het leven van een moslimmeisje dan enig andere bezoeker? Precies: geen enkele. Daarintegen zijn er genoeg aanleidingen om het tuig dat vrouwen in het Zuiderparkbad terroriseert zo snel mogelijk aan te pakken, maar dáár willen de heren van de Islam Democraten natuurlijk niets van horen. Het idee alleen al.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten