Knotsgekke Islampartij over Zuiderparkbad: ‘Zou verdrinkende moslima wel gered worden door dit personeel?’

Çetinkaya_1
Foto: Tahsin Çetinkaya, Haags raadslid namens Islam Democraten, legt de schuld voor de Zuiderbadwandaden heel ergens anders. Bron foto: Gemeente Den Haag

Het is goed mis in het Zuiderparkbad, en voor de schuldigen wordt richting allochtone hoek gewezen. En dat betekent maar één ding: tijd om naar goed Nederlands gebruik weg te kijken!

Naar woensdag bekend is geworden kun je je als autochtone en/of vrouwelijke Hagenaar maar beter niet vertonen in het Zuiderparkzwembad. Sterker nog, als je niet uitgescholden, geïntimideerd of zelfs aangerand wilt worden doe je er goed aan om daar ver uit de buurt te blijven. Werknemers van het Haagse zwembad konden de situatie niet langer aanzien en besloten een boekje open te doen over de wantoestanden in het complex.

Personeelsleden worden geterroriseerd bij hun werk en “jonge meiden zijn niet veilig in het zwembad”, aldus een medewerker. De enige ‘oplossing’ waarmee het bad op de proppen wist te komen gaat in ieder geval geen zoden aan de dijk zetten: vrouwen moeten zich maar “minder uitdagend” kleden bij een zwembadbezoekje, is het krankzinnige devies.

Het is dan ook geen verrassing dat de Haagse gemeenteraad vandaag al discussieert over de onacceptabele taferelen in het bad. Wie hoopt op een stel stevige maatregelen tegen de aanranders vanuit de gemeente komt echter van een koude kermis thuis. PvdA-wethouder van Sport Baldewsingh vindt het allemaal wel meevallen:

Ah ja, dit soort incidenten vinden in meerdere zwembaden plaats, want zo gaat het nou eenmaal met de samenleving: ja, dan is het goed! Tsjonge-jonge zeg, wat een onwil om eens duidelijk te maken wat wij wél en niet accepteren. Hoe zou het nou komen dat die samenleving verruwt? Heel simpel: omdat wij met zijn allen niet optreden tegen de mensen die haar doen verruwen. En ja, dat zijn vaak personen van allochtone afkomst. Maar ook dat mag ik natuurlijk niet zeggen. Sterker nog, volgens raadslid Çetinkaya van de Haagse islampartij ‘Islam Democraten’ moet je niet die jongemannen met losse handjes aanpakken, maar juist de schrijvers van de brief:

De omgekeerde wereld. Let wel, dit is een man die duidelijk niet helemaal in onze realiteit leeft. Hij kan het zich namelijk heel goed voorstellen – je verzint het niet – dat dit discriminerende personeel een islamitisch meisje doodleuk zou laten verdrinken in het bad om haar geloof! Lees zelf maar:

Voor deze ene keer moet ik het geheel eens zijn met de PvdA hier: deze man moet zich eens stevig gaan zitten schamen voor de walgelijke suggestie die hij daar doet. Welke enkele aanwijzing is er voor het idee dat dit personeel minder waarde hecht aan het leven van een moslimmeisje dan enig andere bezoeker? Precies: geen enkele. Daarintegen zijn er genoeg aanleidingen om het tuig dat vrouwen in het Zuiderparkbad terroriseert zo snel mogelijk aan te pakken, maar dáár willen de heren van de Islam Democraten natuurlijk niets van horen. Het idee alleen al.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

19 reacties

 1.   

  Zou verdrinkende moslima wel gered worden door dit personeel? Nou men heeft toch bijna overal in Nederland zwemmen voor moslima’s laten deze cultureel verwende haatbaarden die op de moslima’s passen zelf maar in het water springen om zo’n verdrinkende kolenzak uit het bad te redden. Het is gewoon een buitencategorie van achterlijkheid dat deze islamisten zoveel hun zin krijgen, ze hoeven maar een paar achterlijke keelgeluiden te produceren of heel links Nederland komt aanrennen om aan hun achterlijke eisen te voldoen.

 2.   

  Deze man en zijn partij moeten zich diep en diep schamen voor deze uitspraken.
  Blijkbaar is er in de ogen van deze man in Nederland maar een soort goed volk en dat zijn moslims. Rot op met je volk van terreur, moord en doodslag, verkrachting.
  Steek eindelijk eens de hand in eigen moslim boezem en speel hier niet het slachtoffer.
  De dames in het zwembad zijn onschuldig. De heren moslims lopen de hele dag aan hun lul te denken, dat ze de vingers niet thuis kunnen houden.

 3.   

  Persoonlijk vind ik de houding van de Islam Democraten verfrissend.
  Zij zeggen gewoon wat ze op hun lever hebben.
  De schuld ligt 110% bij de Wegkijkers, islam-apologeten en Drie-Aapjes politici die net doen of hun neus bloedt.
  En natuurlijk de Kaaskop die al decennia lang dit soort ‘politicus-in-oorlogstijd’ in het zadel houdt.

  1.   

   Hahahahahahaah i like you hahahahaah

 4.   

  Die man zou een proces aan zijn reet moeten krijgen voor die opmerking.
  Doe maar Geert.

 5.   

  Daar hebben we hier in Nederland een waar spreekwoord voor: Zo de Waard is vertrouwt hij zijn “Gasten”.
  Heel erg duidelijk wat we met dit soort “Volk” kunnen verwachten.

  1.   

   Dat is de spijker op de kop. Nog niet zo lang geleden suggereerde een zekere meneer Kuzu ook dat Nederlandse artsen bij moslims eerder de stekker eruit zouden trekken om ze te laten sterven. Zulke uitspraken zijn juist heel veelzeggend over degenen die ze doen. Inderdaad, zoals de waard is…

   Wim

   1.   

    Phoenix
    En hij komt nog steeds niet met bewijs. Artsen zouden een aanklacht in moeten dienen.

 6.   

  Wéér zo’n parasiterende moslim nietsnut. Hij zou zich helemaal kapot moeten schamen om een dergelijke stomme opmerking te maken. Ik vraag me af : wát houdt deze idioot toch in Nederland ? Flikker op naar je eigen “paradijs”, idioot figuur.
  Zijn opmerking gelezen hebbende zou ik idd geen vinger meer uitsteken naar een zinkende figuur in een kolenzak.
  Wij hebben ons in alle voorgaande jaren véél te veel laten aanleunen door figuren als deze dwaas. Hier moet ooit een keer een eind aankomen, wat denken die geitenn..kers wel dat ze zijn ?

 7.   

  Is z’n gedachtengang typerend voor moslims? Dat moet de vraag zijn. Ik vrees dat dit soort waanideeën wijd verspreid zijn.

  Moslims zijn erg goed in het spelen van de slachtofferrol en het omkeren van de werkelijkheid, daarbij geholpen door die andere omkeerders: de linkse goedmensen.

 8.   

  Verontrustend dat dit soort Islamgekkies al geinfiltreerd zijn in de politiek…

 9.   

  Islamohamoslims bewijzen zich altijd en eeuwig weer door
  – zeer ik-gericht te denken en te handelen (in tegenstelling tot wat Jezus leert)
  – een calimerogedrag en huiliehuilie te produceren, want ‘wij’ zijn altijd zielig en
  – de ander heeft het altijd gedaan (individueel maar het liefst wijzendnop overheden en landen. Als eerste zijn fout: Israel en vooral de USA.
  – uiterst verwend (yes PeterSelie!) gedrag te vertonen, en de ander moet natuurlijk hangen, of betalen!

 10.   

  De samenleving is verruwd en wij weten uit welke hoek dit komt. En voor onze leiders is dit gewoon “het nieuwe normaal”. Ik denk dat het tot een opstand moet komen willen zij gaan luisteren. En Islam Democraten, het naam al! Democratie begint op een scheldwoord te lijken.

 11.   

  Ja, maar die moslim heeft toch gelijk? We zijn toch als autochtonen in de minderheid? Het is toch een islamitisch zwembad? En dan moeten toch ook Nederlandse meisjes met kleren aan het water in? Waar zeuren we nou toch over? We zijn als Nederlanders toch maar slecht geïntegreerd. Een grote mislukking. We kunnen maar beter weg blijven in ons EIGEN Zuiderparkbad. Wat een verrijking is dat toch. Wat ben ik blij dat al die kut-moslims ons land komen overnemen. Wanneer worden we nu eindelijk eens een Islamitische staat? God oh god o god. Allah oh Allah oh Allah.

 12.   

  Het moslimsvolk gedraagd zich naar de koran – intolerant, immoreel, gewelddadig en leugenachtig.

 13.   

  Totaal geen respect voor ons volk, onze levenswijze, onze vrijheid, onze democratie.
  Overal ter wereld waar de moslims zich nestelen breekt de pleuris uit.
  Hun eigen islam landen zijn constant in oorlog, ze vermoorden elkaar en ook alle anderen die andersdenken, verlaten de chaos en de oorlog aldaar richting Europa om hier weer verder te gaan met duizenden onschuldige burgers te vermoorden, hun intolerantie, hun eeuwen oude traditie willen ze hoe dan ook koste wat kost in stand houden niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
  Door dreigementen, angst en terreur zaaien zodat de bevolking van zo’n land waar zij zich gevestigd hebben doodsangsten uitstaan.
  En toch nog het lef hebben te roeptoeteren dat zij degene zijn die gediscrimineerd worden, terwijl zij juist degene zijn die het leven in de Europese steden onleefbaar maken.

 14.   

  Ik voel een verbouwinkje van dat zwembad aankomen: tot moskee !

 15.   

  Elk volk heeft de leiders die het verdient!

 16.   

  Is ze niet al verdronken?
  Petra Hermans

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!