Dodenherdenking-beledigende Ronald Giphart en Charles Groenhuijsen gaan keihard af

Geen categoriemei 03 2017, 8:14
De 'dappere' Giphart heeft zelfs zijn Twitter-account maar snel weggehaald.
Auteur Ronald Giphart en quasi-journalist Charles Groenhuijsen (die tegenwoordig vooral geld verdient door net te doen alsof hij interessante dingen te zeggen heeft "spreker" en "dagvoorzitter") hebben zich ook met het debat over Dodenherdenking bemoeit. Het zal niemand verbazen dat deze twee politiekcorrecte multiculturele wegkijkers het eens zijn met knettergekke 'predikant' Rikko Voorberg. Die zot wil dat we ook vluchtelingen herdenken op 4 mei. Wat die te maken hebben met Nederlandse slachtoffers van oorlogen is ieder weldenkend mens een raadsel, maar hé, gelukkig voor Voorberg zijn er nog BN'ers, die stuk voor stuk totaal doorgeslagen zijn.
Zie deze tweet van de dappere -- kuch, kuch -- Ronald Giphart:
Screen Shot 2017-05-03 at 09.00.54
Hoe triest ben je dan? We hebben één dag in het jaar waarop we de slachtoffers van de holocaust en van onze oorlogen herdenken, en zelfs die ene dag speciaal voor hen is Giphart te veel. Hoe halen we het in ons hoofd om die joden eruit te lichten?! Niets daarvan! Als we een jood herdenken, dan ook een moslim!
De zwaargestoorde Groenhuijsen doet vervolgens ook een duit in het zakje. Daarbij haalt hij hard uit naar CIDI -- de organisatie die zich inzet voor de vrede en veiligheid van het joodse volk.
Screen Shot 2017-05-03 at 09.03.00
Het "eng" noemen dat een joodse organisatie 4 mei graag wil blijven gebruiken om vooral joodse en andere slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog te herdenken? Dát is pas eng. En blijkbaar is meneer ook nog eens zo gestoord dat hij niet begrijpt dat Dodenherdenking er is om onze doden te herdenken, niet om "vrijheid en tolerantie" te prijzen. Die conclusie kun je natuurlijk verbinden aan de verschrikkelijke misdaden van de nazi's, maar dan is het logischer om dat op 5 mei te onderstrepen. Dat is, het zal Charles verbazen, namelijk bevrijdingsdag. Daar lijkt toch iets van een link te zijn met "vrijheid", ja.
Gelukkig kregen deze twee halve gekken zoveel negatieve reacties op hun idiote tweets dat Charles zijn berichtje maar verwijderd heeft (helaas Charles, we hebben het screenshot nog, dit gaan we nooit meer vergeten). Giphart heeft zijn hele account zelfs gedelete. Dat laatste ongetwijfeld niet omdat hij beseft dat zijn tweet niet kon -- daar is zelfreflectie voor nodig -- maar omdat hij zichzelf vast heel, heel, heel zielig vindt. Al die boze berichtjes van die holocaust-tokkies, dat verdient zo'n man toch niet? Huil, jank.
https://twitter.com/FLUYTKETEL/status/859430071366496260
En blijf weg, Ronald. Opgeruimd staat netjes. Geen weldenkend mens die je gaat missen op Twitter. En als er twee of drie mafketels zijn voor wie dat wel geldt dan roep ik ze hierbij op om hun account óók onmiddellijk te verwijderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten