Donald Trump: "De nepnieuws media haten het dat ik Twitter gebruik omdat ze de waarheid niet willen horen!"

Geen categoriemei 29 2017, 14:00
The Donald is terug in de VS. En dat zullen de media weten ook.
Tijdens zijn reis naar het buitenland bleef het redelijk stil op de Twitter-account van Donald Trump. Niet zo gek natuurlijk, hij had dan ook heel veel te doen. Zo deed hij een oorlogsdans in Saoedi-Arabië, haalde hij de banden aan met Israël, en vertelde hij Duitsland dat het "slecht, heel slecht" is. Meneer was dus hyperactief.
Nu hij terug is in Washington heeft Trump duidelijk meer tijd. Het gevolg is dat hij weer eens helemaal losgaat op het mediakartel. Of, zoals hij ze noemt, "de Nep Nieuws Media."
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/868985285207629825
Gisteren was Trump ook al bezig. Toen stelde hij dat de "Nep Nieuws Media" verhalen en bronnen "verzinnen" in een poging om hem te beschadigen. In zijn tweets van vandaag komt hij daar niet op terug, maar hij pakt ze dus wel weer aan omdat ze tegen zijn Twittergebruik zouden zijn omdat ze niet willen dat hij kiezers "de waarheid" kan vertellen over wat er zoal gebeurt in het Witte Huis.
Wat dat laatste betreft heeft Trump goed nieuws. Hoewel de media er weinig aandacht aan schenken gaat het prima met zijn plannen om belastingverlagingen door te voeren:
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/868981969664843777
Dat is toch het merkwaardige van de gang van zaken in Amerika op dit moment. De linkse media hebben het de hele dag door over "RussiaGate": Trump en/of zijn adviseurs zouden mogelijk samen hebben gewerkt met de Russen om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Daar is nog geen enkele vorm van bewijs voor gevonden, maar ze blazen ieder verhaal over die zaak wel zo erg op dat je zou zweren dat er al minstens tien mensen veroordeeld zijn wegens verraad.
Ondertussen gaat Trump gewoon door met het regeren van zijn land. Hij haalt Amerika vrijwel zeker uit het Parijse klimaatakkoord, is bezig om de immigratieregels te veranderen, zorgt voor een ander zorgstelsel en, oh ja, is ook nog eens hard aan het werk om de belastingen te verlagen. Maar dat wordt allemaal genegeerd door de oude media; ze lijken niet eens te beseffen dat hij op elke mogelijke wijze breekt met het beleid van Obama. Ze zijn zo geobsedeerd met 'Rusland, Rusland, Rusland,' dat ze helemaal vergeten om zijn daadwerkelijke daden onder een vergrootglas te leggen.
Voor Trump is dat natuurlijk wel zo lekker. Nu kan hij het 'gevecht' aangaan over Rusland, terwijl hij zijn plannen allemaal relatief eenvoudig kan doorduwen, aangenomen dat Republikeinen in het Congres hem steunen. Laat die hyperventilerende Democraten en hun vriendjes in de media maar obsederen over Rusland; Trump lost ondertussen snel -- en onder de radar -- zoveel mogelijk van zijn verkiezingsbeloften in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten