Moslima uitgejouwd door moslims vanwege bestuursfunctie bij homobelangenorganisatie COC

Geen categoriejun 28 2017, 14:00
Dat moslims en homofilie niet goed samen gaan, merken ze in Amsterdam steeds meer en vooral bij de PvdA. Bestuurscommissielid in Nieuw-West Münire Manisa is van Turkse komaf en moslima. Ook is zij sinds zeer kort bestuurslid bij homobelangenorganisatie COC. Haar komaf kan blijkbaar volgens veel moslims niet samengaan met deze bestuursfunctie.
Ze wordt van alles en nog wat uitgemaakt en genealogie wordt ook niet gevreesd. Zo zou 'haar DNA besmet zijn door ongelovigen'. Manisa is al meerdere malen beledigd en bedreigd in het verleden en heeft veel last ervaren vanuit de islamitische hoek.
Deze moslima staat voor de gelijkwaardigheid van iedereen en omarmt de Nederlandse normen en waarden. Als je als moslim(a) dat doet wordt je blijkbaar sociaal afgestraft door mede-gelovigen. Het is dan ook in de kern steeds meer de vraag of de meeste moslims wel met deze gelijkwaardigheid verenigd kunnen, maar vooral willen worden.
Manisa probeert zo goed mogelijk als het kan door te leven en niet veel aandacht te besteden aan alle bedreigingen en beledigingen:

''Ik wilde er geen aandacht aan besteden, maar blijkbaar denkt men dat ik zwijg omdat ik alle laffe beschuldigingen accepteer. (..) Nee, dit maakt mij geen slechte moslim. Ik ben geen moslim af. Ik houd nog steeds van mijn geloof en Schepper. Juist ook omdat mijn geloof liefde, solidariteit en gelijkwaardigheid centraal stelt. Dus ja, ik ben een trotse moslima. (..)Ik ben het bestuur ingegaan ondanks dat ik weet dat het me stemmen zal kosten. Stem alsjeblieft niet op me als je niet bent voor gelijkwaardigheid voor IEDEREEN in Nederland. Stem niet op mij als je zelf wel een eerlijke behandeling wilt, maar het een ander niet gunt.''

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten