Dit zijn Sylvana's vrienden: islamiserend NIDA krijgt haar zegen om anti-Zwarte Piet-motie

Geen categoriejul 08 2017, 12:00
Bloeit er iets op tussen Sylvana Simons' <plak hier een nieuwe partijnaam want de vorige bleek gejat> en het islamistische NIDA?
De vorige keer dat Sylvana in het politieke huwelijksbootje stapte met DENK liep alles nou niet bepaald geweldig af. Hoewel de professionele Nederlandhaatster eerst dacht dat ze de perfecte match had gevonden met de racismeroepers van Kuzu en Öztürk, bleken hun manieren van doen uiteindelijk zelfs voor Sylvana een tandje té. Hoewel ze dat natuurlijk van mijlenver had kunnen zien aankomen, is er ook nog zoiets als een tweede kans: zolang je je niet aan dezelfde steen gaat stoten kun je tenminste zeggen dat je een waardevolle les hebt geleerd, toch?
Nou, niet mevrouw Simons dus. Zij heeft namelijk alles behalve haar lesje geleerd, en lijkt inmiddels stevig te flirten met de enige partij in Nederland die nóg openlijker de totale islamisering van onze samenleving nastreeft: NIDA. Vooralsnog is de openlijk islamitische partij enkel op lokaal niveau actief, maar dat wil niet zeggen dat ze niet al de nodige gruweldaden kan uitvoeren. Deze week nog strandde een motie van de partij, die Zwarte Piet in de gemeente Rotterdam in de ban zou doen, al met slechts twee stemmen verschil: hadden twee Rotterdamse gemeenteraadsleden extra zich laten intimideren door het gekrijs van de Pietenhaters, dan hadden Rotterdamse kinderen vanaf dit jaar mooi geen Sinterklaas meer kunnen vieren: hooguit een ernstig misvormde, politiek correcte versie ervan.
Iedereen met enige liefde voor Nederland juicht die motieverwerping natuurlijk toe, maar niet tante Sylvana! Zij vindt het namelijk simpelweg "TOP" van de islampartij dat zij hun uiterste best doen om die paar tradities die Nederland nog overheeft even naar het hiernamaals te sturen:
De echte vraag hier is natuurlijk: is dit alles, of is er meer tussen Sylvana en NIDA? Zoals we allemaal kunnen lezen in bovenstaand Facebook-bericht, kunnen de twee elkaar zeker vinden wat standpunten betreft. Maar belangrijker: ze storten zich nu allebei op de lokale politiek, nadat het landelijke avontuur met Artikel 1 niet bepaald een succesverhaal bleek. In Amsterdam gaat ze zeker onder de eigen - deze keer hopelijk niet geplagieerde - partijnaam meedoen - maar in steden als Rotterdam zou het goed kunnen dat ze liever een samenwerking aangaat met gevestigde partijen. Maak je borst dus maar alvast nat als het echt zover komt: we zijn helaas nog lang niet van het geschreeuw van deze dame af.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten