Jaarlijks festival Zweden gaat voortaan niet meer door. De reden? Teveel verkrachtingen

Geen categoriejul 03 2017, 13:00
De multiculturele heilstaat van, voor en door politiekcorrecte activisten blijkt toch wat minder plezant te zijn dan gedacht.
En ik maar denken dat Zweden een soort van paradijs op aarde is, waar alle mensen gelijk zijn, waar individuele culturen niet bestaan, en waar man en vrouw niet van elkaar te onderscheiden zijn...

Als verkracht-me-niet-armbandjes, betonblokken, metaaldetectors, MP5-agenten, snuffelhonden en goede bedoelingen niet meer werken. Als het aantal aanrandingen en verkrachtingen op Zweedse festivals in 2016 met 1000% steeg. Ja, dan maar gewoon de tent sluiten en "de boel bij elkaar houden", zoals Job Cohen zou zeggen.

Het Bråvalla-festival is één van de meest bezochte zomerevementen in Zweden. Het 'feest' duurt 4 dagen en er komen maar liefst zo'n 50.000 mensen op af. Hartstikke leuk natuurlijk, alleen is er wel een probleempje: er werden dit jaar maar liefst 4 mensen verkracht. In totaal vonden er zelfs 27 "seksuele geweldsdelicten" plaats.
Daarom heeft de organisatie zaterdag aangekondigd dat het festival volgend jaar niet doorgaat.
https://twitter.com/Expressen/status/881133100956344320
Je zou denken dat bezoekers daar toch wel van onder de indruk waren, maar niets is minder waar. Ongetwijfeld onder het motto 'dit is onze laatste kans!' werd er zondag namelijk gewoon wéér een dame verkracht.
Voor we allemaal gaan roepen dat het wel weer aan al die kansenparels in Zweden zal liggen: dat is niet waar dat weten we niet 100 procent zeker. De politie weigert namelijk informatie te verstrekken over de daders, dit terwijl er ondertussen meerdere figuren zijn opgepakt.
Als je niet beter wist zou je bijna denken dat onze Zweedse vrienden ongemakkelijke feiten onder het tapijt proberen te vegen. Maar dat zal niet, toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten