'Vluchtelingen' in Duitsland tonen zich vredelievend: 'Ik hou van Hitler om zijn moord op zes miljoen joden!'

Geen categoriedec 13 2017, 17:00
Als deze mensen de toekomst van Europa vormen, dan zijn we gedoemd om de fouten van de jaren '40 te gaan herhalen.
Het is na de erkenning van Jeruzalem als Israëls hoofdstad door Donald Trump vorige week en vooral door de felle, geweldvolle reacties daarop weer een hot topic in de wereld: antisemitisme. Overal in de wereld gingen moslims de straat op om hun woede te uitten over de erkenning van de realiteit door de Amerikaanse president. Ook in ons eigen land leidde dat tot een vreselijke daden van haat en geweld tegenover joden, in de vorm van een aanval van een Palestijn op een joods restaurant in Amsterdam - een Palestijn die overigens onverklaarbaar alweer op vrije voeten is.
Aanleiding voor het Duitse Bild om eens te gaan kijken naar de kijk op joden onder de bevolkingsgroep die volgens sommigen de 'toekomst van Europa' vormt: moslimsimmigranten. Het aantal kinderen per vrouw ligt in Europa - en al helemaal in Duitsland - zó laag dat de bevolking eigenlijk zou krimpen. Een 'oplossing' voor dat probleem zou - aldus uw linkse medemens - de immigratie zijn. En hoe je het ook wendt of keert, de afgelopen decennia - en met name de afgelopen jaren - vond die migratie vooral plaats vanuit moslimlanden. Niet zo gek dus dat verwacht wordt dat het aandeel moslims onder de Europese bevolking de komende jaren sterk zal stijgen.
Dus, hoe kijken die mensen die onze geboortecijfers moeten compenseren op hun joodse medeburgers? Het antwoord: misschien nog wel negatiever dan je zou verwachten. Bild haalt in haar artikel de 'demonstratie' aan die deze week plaatsvond in Berlijn, waarbij doodleuk Israëlische vlaggen verbrand werden en antisemitische leuzen gescandeerd werden. Ook leggen ze de resultaten van een onderzoek voor, waarbij tientallen moslimmigranten gevraagd werden naar onder andere hun meningen over joden en Israël.
En die resultaten zijn ronduit om van te schrikken. Hoewel ze overwegend positief zijn over Duitsland en de Duitsers, hebben ze geen positief woordje over voor de joodse staat. Sterker nog: vrijwel niemand in de groep was zelfs maar bereid om het bestaan van Israël te erkennen, wat natuurlijk meteen één van de grootste problemen vormt. Het stereotype over de rijke jood die de hele wereld zou beheersen is ook nog springslevend, zo blijkt uit het onderzoek. En zelfs de Holocaust wordt door enkelen ronduit goedgepraat:

Zwei Befragte äußerten sich explizit positiv über den Holocaust: Ein muslimischer Mann (33) aus dem palästinensischen Flüchtlingslager Jarmuk bei Damaskus sagte: „Deswegen (wegen der Ermordung von sechs Millionen Juden) liebe ich Hitler!“ Zaim (20) aus der syrischen Stadt Rakka ist der Meinung, dass Hitler „das Recht hatte, das zu tun, denn die Juden tricksen dich aus“.

Oftewel: Adolf Hitler is vanwege zijn moord op zes miljoen joden een hartstikke toffe peer, menen deze twee jodenhaters. `Hij had helemaal gelijk dat te doen`, meent èèn van de twee.
De enige relativering die de onderzochte groep kon opbrengen, was over de wortels van hun opvattingen. Sommigen erkenden dat hun beeld over joden en Israël misschien wel eens enigszins vervormd zou kunnen zijn door antisemitische propaganda in hun landen van herkomst. Goh, zou het echt?
Daar zit natuurlijk één van de grootste problemen. Haat voor alles wat joods is wordt er in het gros van de Arabische landen met de paplepel ingegoten. Dat is die mensen dan ook misschien niet persoonlijk kwaad te nemen, maar natuurlijk wel een enorm probleem als ze hierheen komen en oog in oog komen te staan met de mensen die ze altijd geleerd hebben te haten. Nog een reden om nog eens goed na te denken over wie we onze landen binnenlaten, en wie beter niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten