Pegida zet kruizen neer in Enschede op de plek waar een moskee zou moeten komen te staan

Geen categoriemrt 10 2018, 21:00
Soms weet je gewoon even niet hoe je moet reageren op nieuws. Dat heb ik nu. Pegida heeft, zoals de titel al aangeeft, kruizen in de grond gedouwd waar een moskee komt te staan. Eerder strooiden ze al varkensbloed rond, om de grond te 'ontheiligen' voor de moslims. Pegida heeft hiermee bewezen een nieuw dieptepunt te hebben bereikt.
Begrijp mij niet verkeerd hoor, ik vind het heerlijk om attributen van de Moederkerk te zien en het liefst zo veel mogelijk. Een goede spirituele omgeving kan alleen maar goed zijn voor de menselijke ziel. Om dit soort attributen te gebruiken om moslims te pesten en ze weg te jagen, dat vind te bizar voor woorden. Natuurlijk zullen er weer mensen zijn die mij zullen beledigen, of naja proberen, omdat ik dit zeg, maar deze actie getuigt niet van beschaving.

De kruizen staan voor de mensen die zijn vermoord, zo stelt een stem onder het filmpje, tijdens aanslagen in Manchester, Brussel, Londen, Barcelona, Stockholm, Berlijn, Parijs. „Hier ziet u waartoe de islam in staat is.”

Burgemeester Onno van Veldhuizen noemde de actie toen „walgelijk.” Hij noemde de beelden „Ku Klux Klan-achtig.” „Als je zo tekeer gaat met een kruis in de vroege ochtend, krijg ik die associatie.”

Met alle goede wil van de wereld kan ik niet tot een andere conclusie komen. Het is walgelijk en het gaat alle perken te buiten. Protesteren, prima. Tegen de islam zijn, prima. Tegen het multiculturalisme, prima. Maar behoud alstublieft uw waardigheid en beschavingsniveau.
Als u het wil zien, dat kan HIER.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten