DDS-TV: ‘onderzoek alternatieven voor de euro noodzakelijk’

Foto:

Voor het eerste item van DDS-TV spraken we met André ten Dam en onze eigen Willem Jan Hilderink.

Nu Italië zich heeft aangesloten bij de hoofdpijnlanden van de eurozone en Spanje en Frankrijk hard hun best doen dezelfde status te verwerven, moeten minister Jan-Kees de Jager en premier Rutte zich in steeds meer bochten wringen om het Nederlandse draagvlak voor het Europees noodfonds op peil te houden.

Ivo Meijer ging namens Dagelijkse Standaard op stap en vroeg euro researcher André ten Dam (bekend van zijn publicaties over de Matheo Solution) en onze eigen economisch commentator Willem Jan Hilderink of er een leven na de euro is.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!