Wilders wil niet bezuinigen in 2012

Geen categorienov 17 2011, 13:30
Bezuinigingen "worden lastig".
Pardon?
Beste Geert, het ontgaat je blijkbaar, maar verdere bezuinigingen zullen noodzakelijk zijn. Als jij daar een stokje voor probeert te steken zullen we pas echt een probleem hebben. 

PVV-leider Wilders denkt dat het "heel erg moeilijk" wordt om met de coalitiepartijen VVD en CDA overeenstemming te bereiken over extra bezuinigingen in 2012. Dit liet hij vanmorgen in een twitterbericht weten.

Dat wordt natuurlijk niet best. Er moet extra bezuinigd worden. Niet omdat de regering dat zo graag wil, maar omdat het niet anders kan
Maar dan heeft 'ie toch nog een punt:

De drie partijen komen er volgens Wilders alleen uit als de VVD en het CDA bereid zijn vier miljard euro extra te bezuinigen op de hulp aan ontwikkelingslanden.

Tja, daar kon hij weleens iets proberen te halen, inderdaad, en gelijk heeft 'ie. Het CDA zal moeten accepteren dat er minder uitgegeven wordt aan ontwikkelingshulp. Bepaalde - lees: linkse - CDA'ers zullen daar ongetwijfeld buitengewoon ongelukkig mee zijn, maar het zij zo: iedereen moet concessies doen, christendemocraten dus ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten