Assassin's Creed III komt eraan

Geen categoriefeb 16 2012, 12:00
Goed nieuws voor gamers.
Assassin's Creed III komt er namelijk aan. Dat bericht Fok.nl:

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin's Creed III op 30 oktober van dit jaar zal uitkomen en een nieuw hoofdpersonage zal bevatten. Meer informatie over het spel is nog niet bekendgemaakt. Het nieuws van een derde deel is vandaag in een telefoontje naar de aandeelhouders bekendgemaakt.

Wat ik wel wat merkwaardig vind is dat dit spel blijkbaar niet beschikbaar zal zijn voor Mac-gebruikers. Fok bericht: "Assassin's Creed III zal voor Windows, PS3, Xbox 360 en Wii U uitkomen". De reden daarvan is mij niet geheel duidelijk, maar misschien dat er zich gamers onder ons lezerspubliek bevinden die ons dit best eventjes willen uitleggen.
Overigens, maar dit geheel terzijde, word ik er strontziek van dat Fok.nl je altijd begroet met een "Welkom op FOK!, Googler!" als je op de website komt via de zoekmachine van Google of via Google Nieuws. Oké, ik begrijp dat jullie kunnen zien hoe ik bij jullie terecht ben gekomen. Leuk zeg. Kun je me nu met rust laten en je iets minder Big Brother-achtig gedragen? Dank.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten