NPO en SP geven Fortuyn trap na

Foto:

Dat kunnen ze altijd nog als de beste, daar in Hilversum. Dinsdag in het NCRV-programma Altijd Wat werd er nog even lekker negatief gedaan over wijlen Pim Fortuyn. Jan Marijnissen zei: "Ik had nog maar moeten zien hoe het met hem was afgelopen in de politiek, juist ook een beetje vanwege zijn karakterstructuur." Tja.

Dat kunnen ze altijd nog als de beste, daar in Hilversum. Dinsdag in het NCRV-programma Altijd Wat werd er nog even lekker negatief gedaan over wijlen Pim Fortuyn. Jan Marijnissen zei: “Ik had nog maar moeten zien hoe het met hem was afgelopen in de politiek, juist ook een beetje vanwege zijn karakterstructuur.” Tja.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!