Fatah-politicus: Netanyahu is een nazi

Geen categoriefeb 04 2015, 20:00
Misplaatste vergelijking van de Palestijnen numero 10.320.
Palestijnen zijn erg goed in twee dingen: ze kunnen als geen ander zich gedragen als slachtoffers om nieuwe subsidies los te peuteren bij de Europese Unie, en ze zijn enorm bedreven in het maken van misplaatste vergelijkingen. Nu weer Jibril Rajoub, een hoge vertegenwoordiger van de haatdragende Fatah, de club die de dienst uitmaakt op de Westelijke Jordaanoever. MEMRI heeft een filmpje online gezet, vertaald en wel.
https://www.youtube.com/watch?v=ANtzPgmj3iU
Voor wie geen zin heeft om drieëneenhalve minuut te gaan zitten kijken naar het interview waarin de Fatah-politicus die de ene walgelijke vergelijking maakt na de andere, hier de samenvatting, via het Engelstalige Israëlische nieuwssite Times of Israel:
"Netanyahu is a distorted replica of the Nazism of the 1940s," Rajoub said in the interview, translated by US-based media watchdog MEMRI. "He has found himself isolated, because people realize the danger that his racism and fascism poses to peace and global stability. He reacts to the crisis in this fascist, Nazi, racist manner."
Rajoub went so far as to compare Netanyahu to Adolf Hitler, saying the Likud prime minister follows "the Nazi model."
"He talks about security. When Hitler occupied Poland he also used security as a pretext. At the same time, he behaves as if the Palestinian people does not exist," Rajoub said.
Ook zegt Rajoub dat Netanyahu de Palestijnse president Mahmoud Abbas op een hit list heeft staan. Complottheorieën die bol staan van het antisemitisme, daar zijn de Palestijnen ook al zo goed in. Het is helemaal in lijn met wat er op de Gazastrook gebeurt onder het bewind van de islamitische terreurorganisatie Hamas. Deze Palestijnen willen geen vrede, ze willen een totale vernietiging van Israël.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten