Fatah-politicus: Netanyahu is een nazi

Misplaatste vergelijking van de Palestijnen numero 10.320.

Palestijnen zijn erg goed in twee dingen: ze kunnen als geen ander zich gedragen als slachtoffers om nieuwe subsidies los te peuteren bij de Europese Unie, en ze zijn enorm bedreven in het maken van misplaatste vergelijkingen. Nu weer Jibril Rajoub, een hoge vertegenwoordiger van de haatdragende Fatah, de club die de dienst uitmaakt op de Westelijke Jordaanoever. MEMRI heeft een filmpje online gezet, vertaald en wel.

https://www.youtube.com/watch?v=ANtzPgmj3iU

Voor wie geen zin heeft om drieëneenhalve minuut te gaan zitten kijken naar het interview waarin de Fatah-politicus die de ene walgelijke vergelijking maakt na de andere, hier de samenvatting, via het Engelstalige Israëlische nieuwssite Times of Israel:

“Netanyahu is a distorted replica of the Nazism of the 1940s,” Rajoub said in the interview, translated by US-based media watchdog MEMRI. “He has found himself isolated, because people realize the danger that his racism and fascism poses to peace and global stability. He reacts to the crisis in this fascist, Nazi, racist manner.”

Rajoub went so far as to compare Netanyahu to Adolf Hitler, saying the Likud prime minister follows “the Nazi model.”

“He talks about security. When Hitler occupied Poland he also used security as a pretext. At the same time, he behaves as if the Palestinian people does not exist,” Rajoub said.

Ook zegt Rajoub dat Netanyahu de Palestijnse president Mahmoud Abbas op een hit list heeft staan. Complottheorieën die bol staan van het antisemitisme, daar zijn de Palestijnen ook al zo goed in. Het is helemaal in lijn met wat er op de Gazastrook gebeurt onder het bewind van de islamitische terreurorganisatie Hamas. Deze Palestijnen willen geen vrede, ze willen een totale vernietiging van Israël.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

21 reacties

 1. Seneca

  Ach ja, het zal de islam niet zijn. Misselijke rotzakken.

 2. Stevie

  Welnee , ook dit heeft niks met de islam te maken ….

 3. Primo

  Palestijnen, Palezwijnen is een betere benaming voor dat schaamteloos tuig.

 4. carthago

  Na zo’n “interview” maakt de eu onmiddelijk weer een miljard over.Nazisme is big business.

 5. AJGRaalte

  En dit is nieuws omdat … ?

 6. Joop Klepzijkert

  Het is eigenlijk geen nieuws, omdat de islam de moslims dwingt om de joden als honden neer te zetten.

  Desalniettemin blijft het vreselijk om te zien en te horen hoe het antisemitisme om zich heen grijpt over de hele wereld.

 7. Jacobus

  Ik ben op dit blog ook meerdere malen voor nazi uitgescholden, dus die Netanyahu moet niet zo piepen.

  1. carthago

   Met dat verschil dat netanyahu nog iets doet voor het goede doel,namelijk palestijnen en islamieten het leven zuur maken.Je hebt ook goede nazis.

  2. -Harry

   Dwaze vergelijking , Jaco-bus .

   Onze kwalificaties van jou waren subliem , ondanks dat we onze taal moeten kuisen , beledigingen uit het verleden blijven actueel . Alles wat we gezegd hebben houden we staande .
   Maar dat jij jezelf en Netanyahu in één zin noemt is op z’n zachtst gezegd een gotspe !
   Jij bent nergens mee te vergelijken , in negatieve zin .

   Wat een narcist ben je toch !
   En dat is gestoeld op niks !

   1. Jacobus

    Je pogingen je taal te kuisen juich ik toe.

    Nu nog eens proberen wat meer inhoudelijk te reageren en je gaat dit debatblog nog ferm opstuwen in de vaart der volkeren.

   2. Eviander

    Perfecte duiding: “Jacobus is een narcist”.
    Ook als hij niets te melden heeft, moet hij reageren. Spuit 11 !

  3. Antidotum

   Ach jee, wil je er over praten Jacobus?

 8. Gielah

  Zou de salariëring per létter berekend worden?
  Dat zou een hoop verklaren.

 9. nogmaals

  Als je door deze palestijn een nazi genoemd wordt, betekent dit ongetwijfeld dat hij een fan van je is.

 10. V.K.

  -Beetje vreemde vergelijking uit de mond van Rajoup wanneer je je bedenkt dat z’n baas,Holocaust revisionist Abbas gepromoveerd is Moskou, waarin hij in zijn proefschrift stelde dat er geen 6 miljoen maar 890.000 Joden tijdens de Holocaust zijn omgebracht.

  -Na ja, op het internet kom je ook wel eens antisemitische klimaatmannetjes tegen welke er geen moeite mee hebben om vooral maar niet in discussie te hoeven hun opponenten op voorhand framen als ,Holocaust revisionist .

 11. Joop Klepzijkert

  Het zou zomaar kunnen dat jacobus een nazi is, zoals hij schrijft over joden in het algemeen zou je het wel bijna denken.In ieder geval hebben de joden er ook niet om gevraagd om als jood geboren te worden. Een zekerheid is wel dat bijna alle moslims een hekel aan de joden moeten hebben, net zo goed dat als een moslim de islam wil verlaten dat hij dan de doodstraf verdiend, omdat hij afvallige is. Als je wil geloven dat de koran vol waarheid staat (maar wie wil dat dan he)

 12. Jacobus

  Ik dacht dat we zouden ophouden op dit blog elkaar voor antisemiet, nazi en meer van dat fraais uit te kafferen.

  1. HR

   @Jacobus,

   Volgens mij was het de bedoeling dat we elkaar met iets meer respect zouden behandelen, de opmerkingen die jij maakt zijn (vaak) respectloos te noemen, zo niet erger. Ze dienen alleen maar om discussies uit te lokken en voegen niets toe.

   De bedoeling van de opmerkingen van Michael en Frank waren niet alleen tegen het, inderdaad domme gescheld bedoeld, maar je bent zelfs met name genoemd wegens “trollen”.

   Wat is er nou niet duidelijk?

 13. lanex

  Hoho, is er wel genuanceerd in deze, volgens Laroes zou het verhaal dus afgezwakt moeten worden totdat de schreeuwers aan Palestijnse kant helemaal gelijk hebben, dat is wat hij bedoelt met nuanceren! Een wens denkende bericht de wereld insturen dus.

 14. Baksteen

  wie geinteresseerd is in de relatie palestijnen en de nazi’s en deze link van Martien Pennings nog niet kent.
  http://vimeo.com/69991225

 15. Joop Klepzijkert

  Je zou het bijna denken, als reactie op een stukje wat weggehaald is door de moderator.Lezen is niet zo moeilijk, begrijpend lezen wel. kritiek op een geloof of ideologie moet mogen in een vrij land. Iemand beschimpen, omdat hij geboren is als neger (afkorting van negroïde) (negro betekend zwart), Aziaat of jood dat zijn racisten.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.