Hij leeft nog! Poetin verschijnt weer op het wereldtoneel na wilde geruchten

Geen categoriemrt 16 2015, 15:00
"Het leven is saai zonder geruchten."
Waar is Poetin? Die vraag werd de afgelopen 11 dagen gesteld door de media en het internet. Er gingen de wildste geruchten omdat Poetin zich al die tijd niet liet zien in het openbaar (hij had allerlei belangrijke afspraken plotseling afgezegd, waaronder een afspraak met de FSB, de buitenlandse inlichtingendienst van Rusland).
Hij zou serieuze gezondheidsproblemen hebben, of hij zou naar Zwitserland zijn gegaan om bij zijn veel jongere vriendin te zijn omdat ze een kindje van hem op de wereld had gezet. Er gingen zelfs geruchten dat er een coup zou zijn gepleegd in het land en dat Poetin zijn machtige positie kwijt was.
Dat laatste is in ieder geval niet waar, want Poetin had vandaag een ontmoeting met de Kyrgizische president Almazbek Atambayev in St. Petersburg, Rusland. Inclusief Russische pers. Zie deze foto's van het Kremlin:
Meeting_Vladimir_Putin_and_Almazbek_Atambayev_2015-03-16_02
Meeting_Vladimir_Putin_and_Almazbek_Atambayev_2015-03-16_01
Wat er dan wél aan de hand was/is met Poetin? Helemaal zeker weten doen we het niet, omdat de Russische overheid daar verder geen woord over kwijt wil. Misschien was het maar een griepje en voelde hij zich inderdaad gewoon niet zo lekker. Ja, ook wereldleiders worden weleens ziek. Hoe dan ook, de eerste woorden van Poetin tijdens het fotomoment: "Het leven is saai zonder geruchten." En zo is het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten