Peiling: VVD en PvdA winnen zetels terwijl illegalenvraagstuk de gemoederen blijft beheersen

Winst in de peiling van vandaag voor VVD en PvdA. Bed, bad en brood blijken politieke winst op te leveren.

Maurice de Hond brengt vandaag goed nieuws voor de regeringspartijen De VVD mag de zeer aardige score van +2 zetels noteren, en ook PvdA mag één nieuwe virtuele Kamerzetel vullen. De zetels gaan ten koste van PVV, D66 en de SP.. die in het licht van de meest recente politieke crisis geen profileringskansen hadden en daarom noodgedwongen kiezers zagen vertrekken. Dit zou dus de Tweede Kamer worden als er vandaag verkiezingen zouden zijn:

pvdavvdDe winst van de liberalen en de sociaal-democraten heeft alles te maken met de ‘bed, bad en brood’-kwestie, waarover de regeringspartijen nu al enkele dagen in gesprek zijn.

Het levert nu zowel de VVD als de PvdA kiezers op, omdat de partijen zich los van elkaar hopen te profileren op dit thema. De PvdA doet dat als barmhartige linkse partij, en de VVD werpt zich op als koene rechtse partij.

Kiezers waarderen geste dat de partijen hun achterban niet zomaar opgeven. Maar let wel: uiteindelijk zullen PvdA en VVD ook weer uit dat Torentje vandaan moeten komen en een oplossing voor de illegalenkwestie presenteren aan Nederland. En de uitkomst kan niet beide groepen tevreden stellen. Zeker niet nu media hun messen geslepen hebben en iedere ontevredenheid zullen uitbuiten om maximale instabiliteit bloot te leggen of zelfs te creeëren.

Het wordt de één of de ander, en misschien zelfs geen van twee als de oplossing een dermate verwater compromis is dat helemaal niemand er nog chocola van kan maken.

Wat er dan gebeurt met de vandaag geboekte peilingwinst van de regeringspartijen, laat zich raden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Viertel

  Naast het illegalenvraagstuk doemt er nog een groter probleem op voor het kabinet: de achtergehouden memo over MH17. Benieuwd of Rutte 2 er nog zit aan eind van de week !

  1. halo1

   Dat lijkt me nou echt peanuts hoor….die illegalen-kwestie is “to be or not to be”. En compromis kan toch zijn : wel (minimale)BBB (en niet later BBB+) maar alle “nietweg–willers” eruit…

   1. BAYDEWEE

    Onbegrijpelijk,
    In Alaska zitten de eskimo’s al generaties lang
    vergeefs te wachten op immigranten.
    Een immigrant kan daar zelf z’n bed brood en bad regelen.
    Zelfs zijn eigen huis bouwen van doe het zelf blokken wit spul,
    zo groot of klein als ze het zelf willen, met tuin aan het water.
    Ik geef toe het is iets verder roeien, maar dan heb je ook wat.

    1. halo1

     Deze vergelijking is nogal naief: waarom zou je moeite besteden … als iets gemakkelijk te halen valt bij de naieve landen als Zweden-Duitsland-NL..de meeste mensen zijn liever lui dan moe..ik trouwens ook! Je moet alleen als land niet te hoge ethische maatstaven aanleggen.. anders word je als land gepiepeld.. net zoals die illegale figuren in Amsterdam nu met die gemeente doen..

 2. Maaike

  Ik heb het idee dat het vooral stoerdoenerij is van een aantal VVD-ers om een aantal PVV stemmen binnen te halen. Straks komt er een compromis, en dat zal zijn dat er nog steeds een BedBadBrood voorziening zal zijn,en dat de gemeenten daar voor verantwoordelijk zijn. Het vluchtelingenprobleem an sich zal verder toch echt in Europa moeten worden opgelost, en dat is heel moeilijk, zo niet onmogelijk, ben ik bang. Europese landen zijn te verschillend en de europese leiders laten zich vaak ook leiden door electorale motieven.

  1. hans-e-pans

   Het onderhandelen en er uitgebreid over praten is alleen maar “voor de bühne”, binnenkort komt onze grote, en altijd lachende, meneer Rutten vertellen dat allemaal in goede harmonie met de PvdA is geregeld.

   Wat er natuurlijk niet bij wordt vermeld dat het allemaal uit onze portemonnee zal worden betaald, dat is waarom hij zo stond te lachen tijdens de bekendmaking.

 3. Wachteres

  Het is verbijsterend hoe mensen zich laten manipuleren.

  Ik blijf toch maar op de PVV stemmen. [Doe ik al jaren!]

 4. Swieber

  Het gaat natuurlijk niet alleen om deze groep uitgeprocedeerde illegalen maar het gaat om het gaat om het grote (immigratie) plaatje.

  De PvdA zal de (gebruikelijke) steun krijgen van de media die een platvorm geven voor de voorstanders van Bed,Brood en Bad.

  Dat is een belangrijk voordeel voor de PvdA want de media zijn nog altijd een belangrijke opinievormer voor het grote publiek.

  Natuurlijk weet iedereen dat de BBB regeling een enorme aanzuigende werking zal hebben op velen die de oversteek naar Europa willen maken.

  Want de potentiële immigranten weten dat, of je nu wel of niet een status krijgt, je gewoon kan blijven en verzorgd word.

  Uiteraard weten de mensen handelaren dat ook en zullen de immigranten grondig instrueren waar ze naar toe moeten gaan.

  Verreweg de meeste immigranten zijn moslims en met de instroom van miljoenen moslims zal Europa sluipend islamiseren. Dat is het grote plaatje en gevolg van deze massa immigratie.

  Daarbij is het natuurlijk financieel onmogelijk om al die miljoenen immigranten (en hun familie als die mag overkomen) te onderhouden.

  De belasting betaler zal daar een hoge financiële prijs voor moeten betalen. En dat niet alleen want er zal verder bezuinigd worden op de ouderen en gehandicapten zorgt en andere voorzieningen.

  De massa immigratie is een van de grootste problemen waar Europa voor staat omdat de (lange termijn) gevolgen van deze massa immigratie voor Europa zeer grondig zullen zijn.
  ——————–

  Muslim Europe: the demographic time bomb transforming our continent

  “Britain and the rest of the European Union are ignoring a demographic time bomb: a recent rush into the EU by migrants, including millions of Muslims, will change the continent beyond recognition over the next two decades, and almost no policy-makers are talking about it.”

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/5994047/Muslim-Europe-the-demographic-time-bomb-transforming-our-continent.html

  1. Wachteres

   En als we dan bedenken dat de massa immigratie deel uitmaakt van een smerig links plan, @Swieber.

   Tony Blair is er destijds in GB in alle stilte mee begonnen:

   “De neus van rechts in de ‘diversity’ wrijven en ondertussen zorgen dat er ‘stemvee’ voor links binnen komt”.

   http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/6418456/Labour-wanted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-adviser.html

   “The huge increases in migrants over the last decade were partly due to a politically motivated attempt by ministers radically change the country and “rub the Right’s nose in diversity”, according to Andrew Neather, a former adviser to Tony Blair, Jack Straw and David Blunkett”.

   He said Labour’s relaxation of controls was a deliberate plan to “open up the UK to mass migration” but that ministers were nervous and reluctant to discuss such a move publicly for fear it would alienate its “core working class vote”.

   Er brak groot tumult uit in GB, toen dit aan het licht kwam..

   Dit beleid heeft ons [mijn man en mij] de ogen voorgoed geopend.

   Wij beschouwen het als een grote misdaad om willens en wetens, zonder het volk zelfs maar te informeren, een prachtig land als GB, met een heel eigen cultuur, naar de verdommenis te helpen.

   Veel Britten lijden er ook onder, als ze zien wat er met hun land gebeurt.

   Enfin, het heeft Tony geen windeieren gelegd, hij is er stinkend rijk van geworden.

   In 2010 hebben onze leiders al gezegd dat de multiculturele samenleving VOLLEDIG is mislukt en toch gaat men ermee door.

   Alleen al in Nederland komen jaarlijks tienduizenden ‘vluchtelingen’ binnen. [Het vorige jaar 180.000!]

   En het zal door blijven gaan, de EU wil dat: geld en olie uit het Midden-Oosten en een EU dat totaal anders is/wordt dan de individuele landen van oorsprong waren.

   Ook dit gebeurt, zonder dat het volk geïnformeerd is over de ware plannen.

   Wij zouden alleen maar economisch samenwerken.

   Het maakt het tuig ook niet uit wie er binnenkomen.

   De zogenaamde ‘bootvluchtelingen’ of asielzoekers laten zien dat hun opvattingen totaal niet stroken met de Europese opvattingen over vrijheid en gelijkheid.

   De jonge mannen hebben niet alleen al vrouwen en kinderen overboord gegooid, maar ook andersdenkenden waren de klos: in dit geval christenen.

   En weten we hoeveel IS- en andere fundamentalisten hierbij zijn?

   En deze criminelen zouden wij ‘liefdevol’ moeten opnemen? Hoe waanzinnig idioot kun je zijn.

   Trouwens, niks vluchtelingen, er staan al tienduizenden, vooral jonge mannen, te wachten op een gammele boot, waarvoor ze dik hebben betaald.

   Hun is meegedeeld dat ze in de EU het paradijs zullen vinden: ze hoeven niet te werken en alles wordt voor hen betaald.

   Zitten ze hier eenmaal dan zal blijken dat ze een grote familie hebben die ook naar hier moet komen.

   En de criminelen van de EU, in NL Pechdrol voorop, laten het volk financieel voor hun smerige plannen opdraaien.

   De EU-leiders leven er zelf erg goed van, financieel hebben zij geen krimp.

   Kunnen we iets anders van linkse dictators verwachten? Er is wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

   Helaas zal het volk er pas achter komen als het te laat is.

 5. Giny

  Het is een grote puinhoop bij deze twee
  partijen en daar worden ze door Maurice
  de Hond voor beloond!
  Niemand, maar dan ook niemand kan mij
  wijsmaken dat er een normale peiling
  heeft plaatsgevonden, zuiver manipulatie
  van de Hond vanachter zijn computer
  vandaan!
  Als willekeurig andere partijen zo hadden
  gehandeld, waren ze als een plumpudding
  in elkaar gezakt!
  Nogmaals, de wekelijkse peiling van
  Maurice de Hond zouden verboden
  moeten worden! In Amerika mag dit niet!
  Misschien een goed plan om een petitie
  aan te tekenen!!!
  De Hond peilt zelfs nog in de vakantie
  maanden, wie is daar nu bij gebaat,
  de toeristen!!!

 6. W.H.J. Reiss

  Goede les voor Vandaag: Liegen en Bedriegen zowel bij het illegalen vraagstuk alsook bij de memo van MH17 het helpt. Onlangs nog meegemaakt bij het Gerechtshof. De laatste jaren is door dit land een Achterlijkheidsgolf heen gegaan. En dan bedoel ik deze keer niet iets over buitenlanders, want dat zijn in weze de slimmerikken die Gratis gevoerd worden !
  PvdA zieligen industrie, goed bezig, dank zij jullie toedoen verdrinken er vele buitenlanders in de middellandse zee. Blijf maar roepen dat het hier allemaal Gratis IS, dan komen de Afrikaanse mannen wel hier naartoe na hun vrouw en kinderen in de steek te hebben gelaten ! En dat voor een gewisse dood of bed, bad en brood ! PvdA ga door met de moordpartijen, de weg IS nog lang !

 7. Trudy

  En dat allemaal om dat uitgeprocedeerde schorem…..daar maak je toch geen halszaak van….

 8. Giny

  Voor mij is dit al een teken aan de wand,
  dat mocht het kabinet toch vallen dit zo’n
  beetje de te behalen zetels zijn!
  Ik snap sommige mensen wel die er geen
  behoefte meer aan hebben om te gaan
  stemmen!
  Voor je naar de stembus bent geweest,
  weet Maurice de uitslag al, waarom
  nog de deur uitgaan?
  Laat AUB het elektronisch stemmen
  weer terug komen, is dat nu zo moeilijk?

 9. Limburgse Kuifje

  Altijd weer grappig om dit te zien. Ja ja, we maken flink amok met elkaar en worden daar door de kiezer voor beloont. En wij moeten die propaganda (deze misleiding door Maurice de Hond) voor zoete koek slikken en geloven? Nou ik in ieder geval geloof zijn peiling nooit en te nimmer en dus ook nu niet. Waarom toch steeds dit bedrog, vraag je je steeds af? Welk belang hebben ze hierbij? Welnu niet uw en mijn belang, maar wel hun eigen belang.

  Maar mocht het wel zo zijn dat de kiezers hen meer zetels toekennen dan is het Nederlandse volk nog naiever dan ik altijd al dacht. In Indonesie is het bier al verboden en er ligt al een wet klaar om in geheel Indonesie alle alcohol te verbieden. Tja in een moslimland is alcohol natuurlijk verboden, maar rekening houden met toeristen doet men echt niet. Dit is gewoon een voorproefje dat ook u te wachten staat. Naarmate er meer en meer moslims in Nederland komen, gaan ze meer en meer eisen. Later nemen ze regeringsfuncties in en komen de wetten die alcohol verbieden, halal eten verplichten, en alles wat islam vereist.

  Zegt u maar DAG tegen uw carnaval, uw huisdier, uw eigen identiteit.

  Ja blijf vooral op de eenheidspartij stemmen. Het ga u goed !

  1. halo1

   Ja.. u kan natuurlijk dit rampsscenario (terecht) schetsen. maar we zitten nu eenmaal met een grote domme links(ig)e meute die dit niet wil of kan inzien.. met dat gegeven moet je er het beste van maken..dan is desnoods islamisering nog maar beter dan elkaar de hersens inslaan… maar een ramp is het natuurlijk wel…

   1. Limburgse Kuifje

    Fijn dat u het een ramp vindt, maar minder fijn vind ik het dat u zich al hebt neergelegd bij islamisering. U bent een watje! En met u zijn er hier zo velen.

    Voor vrede en vrijheid moet je iedere dag vechten. Maar deze generaties weten niet wat dit is. Die denken dat vrijheid iets vanzelfsprekends is.

    Daarom hebben we zulke zwakke leiders.

    1. cmsuijkerbuijk

     @Limburgse Kuifje
     19 april 2015 at 11:40
     “Voor vrede en vrijheid moet je iedere dag vechten.”
     Ons familiewapen heeft als motto “Libertas Aut Mors” (Vrijheid of dood)

    2. halo1

     Kom kom Kuifje..beetje dimmen..ik zie de realiteit..in het Derde Rijk moesten niet-nazis ook hun ondergang ondergaan omdat de meerderheid voor de nazis was.. bij ons is de meerderheid niet tegen de islamisering..wat moet je dan?.. een dictatuur oprichten om die meerderheid “kaltzustellen”..ga er maar aan staan? En dan geldt nog : beter een (islam)dictatuur dan elkaar de hersens inslaan.

  2. Giny

   Limburgse Kuifje

   Ik ben er absoluut van overtuigd, dat de kiezers ze daar niet voor belonen!!!

   Staat Maurice op straat en houdt hij de mensen aan met de vraag op wie ze nu
   zouden stemmen?

   Nee, dat komt achter zijn schermpje
   vandaan, even kijken waar de meeste
   VVD en vervolgens de PVDA stemmers
   zitten, mooi dan laten we ze daar maar
   even stijgen in de peiling, vergeet niet
   dat voor geld heel veel te koop is!
   Wie controleert deze man???

   Wat betreft Indonesie heeft u volkomen
   gelijk, Ik heb daar drie jaar gewoond,
   bij binnenkomst moet je je paspoort
   inleveren, je krijgt een klein boekje als
   ID kaart en elke 3 maanden naar het politie
   bureau om vingerafdrukken te laten maken!

   Ze raden je sterk af om auto te rijden, als
   ze een witneus zoals wij genoemd werden
   achter het stuur zagen zitten, wat er dan ook gebeurde in het verkeer, die kregen
   altijd de schuld en je kon betalen!

   Wat daar allemaal gebeurde en hoe wij
   behandeld werden, breek me de bek
   niet open!

   Heb altijd gezegd, al zou ik morgen een
   gratis ticket krijgen eerste klas, in het
   duurste hotel mogen logeren, dan
   ging ik er niet naar toe!

   Het behoort ook tot het grootste Moslim
   land van de wereld en inderdaad wordt
   de Islam daar steeds gevaarlijker!!!

 10. Limburgse Kuifje

  In Duitsland verwacht men in 2015 het gigantische aantal van 500.000 asielzoekers. Een verdubbeling van het aantal van 2014. Weet u wat dit betekent?

  500.000 asielzoekers kosten de staat 15 miljard euro (alleen al in 2015) en dan zijn het alleen de kosten van verblijf en voeding, de overige kosten zoals ambtenarij etc. niet eens meegerekend. Na hen komen de vrouwen en kinderen en mag je het bedrag zeker verdubbelen. En Duitsland kan het echt niet meer betalen. De deelstaten komen al in verzet, logisch toch!

  Dan mag de economie groeien, maar die groei verandert onmiddellijk in krimp als je niks meer overhebt, want alles is weg aan zieligen. Veel geluk ermee.

 11. jansje2

  Hoeveel waarde we er ook aan hechten….Wat ik de laatste weken toch ook zie is dat langzamerhand D66 gaat inleveren. Dat stemt mij in ieder geval positief! Hoe meer verlies voor deze gevaarlijke partij hoe beter!

  1. Limburgse Kuifje

   U wordt blij gemaakt met een dooie mus !

  2. Giny

   jansje 2

   Het is niets anders dan een kat en muis
   spelletje!

   Ik geloof helemaal niet in peilingen,
   kan me alleen boos maken om de mensen
   die zich daardoor laten beinvloeden, dat
   is nu net de bedoeling van het hele spel!

   Alleen jammer voor partijen die het beste
   met ons voor hebben, die het gevaar
   steeds dichterbij zien komen, ook nog
   eens alle gelijk van de wereld hebben!

   Bij de elite gaat het helemaal niet om
   ons als hardwerkende burgers, maar
   waarom die hardwerkende burgers dat
   niet in willen zien, is mij een groot
   raadsel!!!

  3. Simon Brouwenstein

   De PvdA en D66 zijn electoraal communicerende vaten. Vanuit het perspectief van de PVV-aanhanger is dat lood om oud ijzer.

 12. AlexanderArts

  Als je nu nog op de bekende kliek van partijen gaat stemmen, dan verdien je echt niet beter in dit land.

 13. Gielah

  Gisteren maakte Pieter Omzigt (CDA) in het probramma Argos bekend dat eergisteren het kabinet bepaalde zaken over de MH17 tot ‘staatsgeheimen’ heeft bestempeld.
  We mogen weer eens iets niet weten!

  Wedden dat hetgene, dat nu onder ‘staatsgeheimen’ valt… NIET iets is, waarvoor wij de politici zouden roemen en dankbaar zijn?

  Het gaat er bij mij niet in dat er onder deze omstandigheden nog mensen zijn, die hun stem bij VVD en PvdA laten… want dat is BIJNA medeschuldig worden.

  Wie nu voor het eerst aan die partijen zijn stem geeft, of zijn of haar stem opniéuw aan VVD en PvdA geeft…
  die is daadwerkelijk schuldig aan het in stand houden van apert óndemocratische partijen.

  Maar of het waar is?
  Of we deze peilingen moeten geloven?

 14. Giny

  Bij Pieter Omzigt heb ik zo mijn twijfels,
  hij gooit een visje uit om een kabeljauw
  te vangen, want zijn partij gaat er toch
  niet in mee en blijft de kabeljauw ook uit!

  Als hij een vent is, sluit hij zich aan bij
  een andere partij, dan krijgen ze ook ‘
  meer voor elkaar!

 15. Willie.F

  Geen genade met dit volk ze stemmen ook zich zelf hier naar toe..
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Ron-Paul-Dollar-crash-en-einde-VS-zeer-nabij

  Alleen wordt de laatste zijn dan ,Euro-crash en einde EU en Nederland nabij.

 16. W.H.J. Reiss

  PvdA: Goed bezig ! De oudje in hun Pis voor het Raam en de illegalen behandelen als Goden Zonen !
  Wanneer gaan jullie autochtonen doden ?

 17. nick

  De VVD is en blijft een verradelijke partij! Dat hebben ze inmiddels vaak genoeg bewezen.
  Onbetrouwbaar tot op het bot, nooit meer VVD voor mij!

  PvdA is DE partij van de bedriegers, net zo onbetrouwbaar maar ook nog eens heel ernstig gevaarlijk voor de samenleving. Zij verraden alle Nederlanders om maar buitenlanders binnen te kunnen halen en daarmee ons land uit te putten en naar de afgrond te brengen.

  Ook nu weer worden we bedrogen, ze gaan echt wel een soort van compromis formeren want te dol op het pluche. Verkiezingen is voor allebei nog te onzeker dus blijven ze tegen ieders beter weten in plakken. Dit tot grote ergenis van de bevolking die deze troep verraders meer dan zat is.

  Dit slechtste kabinet ooit leunt nu zwaar op een veronderstelde economische vooruitgang waarvoor ze zichzelf op de borst kloppen maar waar zij geen enkele bemoeienis hebben gehad, integendeel.
  Die zg. vooruitgang moet zich nog bewijzen en is daarnaast zeer te betwijfelen, er zijn enorme problemen die nog op ons af komen waarvoor iedereen de ogen sluit. Ik geloof niet in die vooruitgang, zeker niet voor de bevolking die alleen maar meer wordt uitgemolken en gemanipuleerd.

  Alleen de banken en multinationals pleiten voor een voortbestaan van dit kabinet, zij zijn de enige profiteurs van dit afbraakkabinet, laat je dus niets wijsmaken.

  Daarnaast, ik vraag me echt af hoe Rutte zich uit de MH17 kwestie uit wil draaien. Deze doofpot staat op ontploffen. Voor hem is het dus zaak dit kabinet te laten vallen voor hij zelf groot in de picture komt met zijn aantoonbare bedrog naar de bevolking.
  Het zal me dus niets verbazen wanneer de VVD/Rutte aanstuurd op een break.
  Ze hebben nu het ‘principe’ argument vast en zullen dit niet meer los kunnen laten. Gezichtverlies is dodelijk in deze. Ze hebben al te vaak water bij de wijn gedaan. Dat geld ook voor de PvdA die zich altijd en eeuwig vasthoud aan principes, zeker als het over ‘zielige’ mensen gaat. Hoe kunnen ze deze nu laten vallen zonder nog meer kiezers van zich te vervreemden. Daarom is dit een serieuze crisis waarvan de uitslag dubieus zal zijn.

  Een ding is zeker, voor de geplaagde bevolking die niet eens door heeft hoe ernstig ze gemanipuleerd en uitgebuit worden moet dit gruwel kabinet opstappen. Wat we daarvoor in de plaats kijgen is net zo dubieus want die bevolking is nog steeds niet echt wakker en laat zich nog steeds zand in de ogen strooien door middel van valse beloftes en keiharde leugens.

  Het volk heeft uiteindelijk wel de macht al hebben ze dat absoluut nog niet door. Alleen de bevolking kan ons land in een ander vaarwater manouvreren maar ik vrees dat ze nog lopen te slaapwandelen en echt nog niet doorhebben wat er werkelijk op ze af komt!

 18. Simon Brouwenstein

  De mate waarin op dit blog geloof wordt gehecht aan de peilingen van de Hond is rechtevenredig aan de mate waarin de PVV een goed resultaat laat zien.

 19. Simon Brouwenstein

  De voorzitter van de werkgeversorganisatie bepleitte zojuist dat het Kabinet zijn klus afmaakt,
  Dat is volgens mij een wijs advies.

  1. -Harry

   Zeg Jacobus , waarom geef jij altijd precies de verkeerde antwoorden ?

   De idiote voorzitter voor de werkgevers heeft ons bij de vorige landelijke stemmingen een brief gestuurd waarin ie oproept om niet op de PVV te stemmen .
   Als ie dat nog een keer flikt , dan krijgt ie een brief , waar de honden geen brood van lusten !
   En de ellende is dat je in verband met je handels en leveringsvoorwaarden nog niet om die lui heen kunt ook !
   Kortzichtige klootzakken , waar alleen geld op korte termijn van belang is .

   1. Maaike

    Dat is een wijs advies van de voorzitter. Natuurlijk moet je niet op de PVV stemmen, dat is namelijk een verloren stem, omdat de PVV wegloopt als ze electoraal gevoelige beslissingen moeten nemen.

 20. Limburgse Kuifje

  Kan Brouwenstein (aka Jacobus) nu eens echt definitief worden verwijderd? Kom op DDS doe je werk!

  1. Primo

   Mee eens, het is merkwaardig dat die vieze leugenachtige trol kan blijven terwijl hij een permaban heeft.

   1. Simon Brouwenstein

    Primo kreeg als Jofele Jood en VVM reeds twee maal een permanente ban. Zijn verontwaardiging is dus heel goed invoelbaar.

    1. Primo

     Bewijs jij dit maar eens Jacobus, de bewijzen van jouw ban staan open en bloot te lezen alhier.

     1. Simon Brouwenstein

      Volgens Floris gaf je dat eerlijk toe.

    2. W.H.J. Reiss

     Simon
     Ik vind het knap dat je dit weet ! En je bent hier pas ?

     1. Simon Brouwenstein

      Reiss, Floris meldde dit feit hier vorige week.

  2. Maaike

   Je bent er bangerik Limburgse Kuifje! Kom op, dien Simon eens van repliek, en zit niet om een ban te bedelen.

 21. Primo

  Je zuigt het dus uit je vieze duim?

  1. Maaike

   Primo, ga je nog iets zinnigs zeggen, of blijf je schelden en trollen?

 22. jonathan

  Die gasten die hier reageren en laten zien dat ze de Jood,Christen en de niet-moslim maar een hekel aan hebben. De linkse kliek dus.(vaak gefrustereerde, onsympatieke lui) Die moet je negeren. Geef hen geen podium. Zeg wat je wilt zeggen en nogmaals negeer hen.Ik lees zodra een naam daarvoor staat en alleen uit is om te ageren het item niet meer. het zijn alleen ageerders die op de persoon spelen en nauwelijks tot niet met feiten komen. Nogmaals laat ze links liggen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.