Schitterend: 90-jarige McDonald's werknemer viert feestje bij werkgever

Geen categorieapr 13 2015, 10:00
Deze fantastische man wil nooit met pensioen.
Sommige mensen houden echt van hun werk. Als ze wilden konden ze al lang met pensioen gaan, maar zij weigeren dat gewoon. Voor hun is werken namelijk geen zware, verschrikkelijke opgave, maar een mooie gelegenheid om te socialiseren en een nuttige bijdrage te leveren aan de maatschappij en de economie.
Bill Dudley, uit Wales, is zo'n persoon. De Huffington Post legt uit dat meneer Dudley onlangs zijn 90e verjaardag vierde. Hoe en waar?
A nonagenarian just celebrated his birthday, and he was clearly "lovin' it." Bill Dudley, from Connah's Quay in Wales, recently turned 90, and to commemorate the milestone, he had a birthday party on Wednesday at his place of employment -- McDonald's, BBC News reported.
De lokale Mac was mooi versieren en, jawel, zijn collega's hadden zelfs een McDonald's-thema verjaardagstaart gehaald voor Bill. Stewart Williams, de eigenaar van de McDonald's franchise, legt uit: "We zijn allemaal bijzonder trots dat we met hem mogen werken. Hij is bijzonder inspirerend. Ik kijk uit naar zijn 91e verjaardagsfeestje."
Dudley - een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog! - ging negen jaar geleden met pensioen als kraanmachinist, maar hij vond het maar niets om de hele dag thuis te zitten. "Ik verveelde me kapot in huis en mijn vrouw liet me haar niet helpen in de tuin," aldus de jarige job. "Daarom solliciteerde ik maar bij McDonald's en sindsdien heb ik niet meer teruggekeken."
Nu heeft hij het er zo naar zijn zin dat hij nog lang niet wil stoppen: "Ik vind het geweldig om naar mijn werk te gaan. De kameraadschap op de werkvloer is fantastisch en ik ben hartstikke blij dat ik omringd wordt door zo'n geweldig team. Ze zijn als familie voor me."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten