22 jaar geleden kreeg Mariëlle te horen dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen. Onlangs kreeg ze dan ook de verrassing van haar leven

Geen categorieaug 24 2015, 13:00
Onvruchtbaar is blijkbaar niet altijd 'onvruchtbaar.'
Toen ze 22 jaar oud was kreeg de nu 44-jarige Mariëlle te horen dat ze nooit in staat zou zijn om kinderen te krijgen. Ze zou namelijk onvruchtbaar zijn.
Het was een behoorlijke klap voor de toen nog jonge vrouw, maar ze leerde er uiteindelijk mee te leven. Datzelfde voor haar man Peter, die vijf jaar ouder is.
Ongelooflijk genoeg veranderde dat vorige week. Linda Magazine legt uit:
Vorige week zaterdag werden zij en haar man Peter (49) geheel onverwachts dus ouders van Peter Gerrit Mattieu van Wort. De twee kunnen het nog steeds niet bevatten. Mariëlle voelde zich niet erg lekker, maar dacht dat ze misschien in de overgang was – gezien haar leeftijd niet onmogelijk natuurlijk. Verder komen darmkrampen en spastische darmen vaker voor in haar familie, dus ook daar zocht ze niets achter.
Gelukkig bleek het allemaal toch wat anders in elkaar te zitten. Toen ze naar het toilet ging zag ze namelijk dat ze ineens begon te bloeden. Ook verloor ze water. Wat was er toch aan de hand?
"Plons!" dat geluid hoorde Mariëlle ineens. Haar man Peter hoorde het ook en dacht 'wat is dat nou?' Toen hoorde hij zijn vrouw gillen. Zoals je zou verwachten rende naar hij toe om te zien wat er aan de hand was... Hij legt uit wat hij toen zag:
"In de toiletpot zag ik twee handjes , twee voetjes en twee oogjes die me aankeken. Ik zag meteen dat er een baby was geboren."
Hoewel het stel natuurlijk bijzonder schrok waren ze eerst en vooral toch ook ontzettend blij. Zo hebben ze toch nog op wonderbaarlijke wijze het gezin waar ze altijd van droomden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten