Deze jongen vindt voetafdrukken in zijn huis. Je raadt nooit van wie ze waren

Geen categoriedec 17 2015, 21:00
Als deze jongen de trap af komt, krijgt hij de verrassing van zijn leven.
In Nederland is de kans op een witte Kerst dit jaar, met een beetje geluk, 0,0001 procent. Maar stel nou dat het tóch zou sneeuwen dit jaar, en dat een zekere man in de donkere dagen een bezoekje aan je huis brengt. En dan hebben we het niet over een man met een busje die je huis komt leegroven als jij gezellig met familie aan het Kerstdinner zit. Nee, deze man komt juist dingen brengen: vooral voor brave kinderen valt er veel te halen bij deze man. En nee, we hebben het óók niet over de man met de mijter die nu alweer lang en breed zit te genieten van de zon in Spanje.
Je weet wel over wie we het hebben, toch? Nou goed, stel dat deze ietswat gezette man tijdens een witte Kerst door je huis loopt om zijn presentjes af te leveren, maar dat hij vergeet om netjes zijn voeten te vegen op de deurmat. In dat geval laat hij niet altijd cadeaus, maar ook de nodige sneeuw op de grond achter.
Dit overkwam het jongetje in deze video vorig jaar. Oké, misschien was de dader toch niet helemaal de man met de baard en rendieren, maar de reactie van het jochie is er niet minder om.. Bekijk het hier zelf!
[video width="202" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/The-true-spirit-of-Christmas-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten