Daar is-ie dan! Guus Meeuwis is de nieuwe coach van TVOH

Geen categoriejan 30 2016, 8:00
We konden gisteren alleen maar speculeren, maar inmiddels is het luid en duidelijk: Guus Meeuwis wordt de opvolger van Marco Borsato bij The Voice of Holland!
Veel meer dan speculeren en hints proberen op te pakken konden we gisteren niet, toen Marco Borsato z'n laatste avond draaide als jurylid bij The Voice of Holland. Hij had het over z'n opvolger, maar onthulde niet wie dat was. Maar na een avondje nagelbijten is het ook voor ons niet-ingewijden duidelijk: het zal niemand minder dan Guus "Kedeng-kedeng" Meeuwis zijn die de stoel inneemt van Nederlands-Italiaanse volkszanger. En begrijpelijkerwijs is Guus daar erg tevreden over:

"Ik krijg te maken met een loodzware erfenis, want Marco is een fantastisch en succesvolle coach! Maar ik kijk er onwijs naar uit. Het is een heel nieuw avontuur. Een strategie heb ik nog niet, wel heb ik natuurlijk een voorliefde voor het Nederlandse lied. Wie weet gaat dat straks een rol spelen in mijn keuzes."

Ook vertelt Guus wat hij anders gaat doen dan Marco:

"Authenticiteit vind ik het allerbelangrijkste in muziek. Ik ben niet van plan om iemand te veranderen, daar geloof ik niet in. Wel lijkt het me een uitdaging om iemand te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik ben vooral van plan om met open vizier aan dit nieuwe avontuur te beginnen en rustig af te wachten wat er allemaal op me af gaat komen."

En Borsato zelf? Die is blij toe weg te zijn. Tijd voor wat anders!
Eens kijken hoe lang Guus Meeuwis het nu gaat volhouden als jurylid.. Kom, doe eens een gokje?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten