Deze dove vrouw kan voor het eerst weer horen, en dit is de prachtige verrassing die haar vriendje dan voor haar heeft

Geen categoriemrt 19 2016, 13:00
Deze jonge vrouw heeft nooit kunnen horen, totdat ze een implantaat kreeg. Haar vriendje zorgt er voor dat het eerste wat ze hoort meteen iets is wat ze nooit zal vergeten...
Het is eerst ietwat ongewennig, als Andrea een gehoorapparaatje aangemeten krijgt. Vol schrik beseft ze ineens dat ze zichzelf kan horen praten:

,,O mijn god'', zegt Andrea in een video van het moment waarop het apparaatje werd geactiveerd.

Ze doet haar hand geschokken voor haar mond en begint te huilen. ,,Je hoort jezelf hè?'', vraagt de aanwezige dokter. Sprakeloos knikt ze.

Andrea is haar leven lang doof geweest, maar dankzij de wonderlijke medische wetenschap beschikt ze nu weer over een functionerend gehoor. En haar vriend Kevin besluit daar meteen gebruik van te maken. Hij gaat op één knie en zegt tegen zijn vriendin:

,,Ik hou van je, je bent mijn beste vriend. Ik wilde dat een van de eerste dingen die je zou horen, dit huwelijksaanzoek was."

Door emoties overmand begint Andrea te snikken, maar ze zegt wel ja!
De dag dat we besloten om te trouwen is misschien wel één van de mooiste dagen van ons leven, maar als je op die dag ook nog eens voor het eerst de vogels kan horen fluiten en liedjes op de radio kan beluisteren, dan is het pas écht je geluksdag. Andrea waant zich waarschijnlijk de gelukkigste vrouw op aarde nu.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten