'Zeg me waar je woont, kut homo': liefdesbrief van Nederturk Burak Alemdar

Geen categoriesep 20 2016, 9:29
Och wat leuk! Blijkbaar zijn er ook Nederturken die DDS lezen. Helaas betekent dit niet dat ze grote fans van ons zijn.
Vanochtend werd ik wakker en zag ik dat ik een Facebook-berichtje had ontvangen van een vreemde. Natuurlijk checkte ik meteen even waar het om ging; ik krijg regelmatig dat soort berichten, zowel uit Amerika als Nederland. Misschien dat het een (vaste) lezer was of een politieke activist.
Toen ik de naam van de afzender zag vermoedde ik dat dit, helaas, geen plezant bericht was: Burak Alemdar. Dat bleek erg voorzichtig uitgedrukt te zijn:
screen-shot-2016-09-20-at-10-11-28
Het is me niet helemaal duidelijk welk artikel deze meneer heeft doen doordraaien -- kritiek op Erdogan? Afgeven op de Nederturkse AKP-afdeling DENK? Een stuk over de idiote tuigvlogger Ismail Ilgun of rapper Boef? -- maar het moge duidelijk zijn dat hij heel, heel, heel boos is. Blijkbaar is zijn kennis van het Nederlands zo slecht dat zijn dreigement eerst en vooral lachwekkend is, maar toch: hij meent het ongetwijfeld echt.
Voor de duidelijkheid, het gaat om deze Burak Alemdar. Meneer zegt uit Izmir te komen, maar woont blijkbaar (waarschijnlijk zijn hele leven lang, overigens) in Amsterdam.
Waarom dit artikel? Ik wilde dit perverse heerschap even op Google krijgen. Met naam, toenaam, beledigingen, en dreigement. Dat verdient hij wel, zou ik zeggen.
UPDATE:
Ach gossie! Het is even schrikken, maar meneer de stoere Nederturk heeft, in paniek, blijkbaar besloten om zijn Facebook-pagina maar snel te verwijderen (of af te schermen? Wie het weet mag het zeggen). Helaas komt dat toch een beetje te laat voor dit heerschap: we hebben immers de screenshots nog.
Succes Burak, misschien de volgende keer toch maar twee keer nadenken alvorens je leden van de media bedreigt en beledigt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten