Knettergek Trouw: er moet meer 'geïnvesteerd' worden in onderwijs, GEEN lastenverlichting!

Geen categorieapr 13 2017, 12:00
De Nederlandse belastingbetaler gaat al jaren gebukt onder een enorm zware belastingdruk. Maar volgens Trouw is het nog lang niet genoeg.
Dit is dus wat er gebeurt als je links aan de macht brengt:

Volgens de laatste economische inzichten heeft een volgend kabinet miljarden ter beschikking om te investeren in de samenleving. Als de keuze gemaakt moet worden tussen lastenverlichting voor de middeninkomens, zoals de VVD wil, of gerichte investeringen in het onderwijs, dan zou de keuze snel gemaakt moeten zijn.

Let wel, Nederland 'investeert' al decennialang bakken met geld in 'het onderwijs.' En wat heeft dat ons opgeleverd? Juist, helemaal niets. In Amerika kunnen ze daarover meepraten. Ook daar wordt er steeds meer in het onderwijs gestopt, maar het effect daarvan is nihil. De reden? Geld lost lang niet alle problemen op. Het gaat vaak om systematische problemen die niets te maken hebben met geld, maar juist met inhoudelijke issues; over de manier waarop onderwijs gegeven wordt en het systeem in elkaar zit. Twintig jaar geleden spendeerden we veel minder aan onderwijs, maar toen was de kwaliteit veel beter. Verklaar dat maar eens, linkse uitzuigers!
Nee, Trouw, er hoeft helemaal niet flink 'geïnvesteerd' te worden in het onderwijs. Er kan genoeg veranderd worden zonder dat het extra geld hoeft te kosten. Oh, en jawel, het is écht tijd dat de belastingbetaler nu eindelijk eens iets terugziet. Jarenlang is ons voorgehouden dat we voordeeltjes zouden krijgen op het moment dat het beter ging met de economie. Dat punt is aangebroken. Wij willen ons geld terug. En wel meteen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten