Mensensmokkelaars Aquarius weer geweigerd door Italië en Malta

Wanneer worden deze mensensmokkelaars aangepakt?

Het zogenaamde ‘reddingsschip’ Aquarius probeerde, met maar liefst 141 illegale immigranten aan boord, aan te meren in Malta én Italië, maar daar waren de autoriteiten bepaald niet blij mee. Het gevolg? Het schip en haar ‘lading’ dobberen op zee terwijl ze hopen dat er ergens een haven is waar ze wél welkom zijn.

Het reddingsschip, dat gerund wordt door Sos Mediterranee en Artsen zonder Grenzen, verzoekt de Europese regeringen om zo snel mogelijk “de dichtstbijzijnde plaats van veiligheid toe te wijzen”.

“Zo kunnen de geredde mensen van boord en kan de Aquarius doorgaan met de bieden van noodzakelijke humanitaire hulp op de Middellandse zee.”

Humanitaire hulp? Laat hier geen misverstand over bestaan: Aquarius wordt gebruikt om mensen van Afrika naar Europa te smokkelen. Geen van deze ‘vluchtelingen’ heeft toestemming om naar Europa te komen. Ze hebben geen visum, niks. Sterker nog, ze hebben die niet eens aangevraagd. Nee, ze stappen gewoon massaal op een bootje en proberen Europese landen voor een voldongen feit te stellen door gewoon in Europa te arriveren en dan onderdak te eisen.

Aquarius werkt daar aan mee. Dit schip, en diens hele bemanning, zijn gewoon schuldig aan mensensmokkel. Zoals Jan Roos terecht stelt op Twitter:

Het is aan het Verenigd Koninkrijk om hier iets aan te doen. Aquarius vaart immers onder de vlag van Gibraltar, een Brits overzees gebied. De Italiaanse minister van Infrastructuur en Transport heeft al geëist dat de Britten in actie komen.

Er is maar één manier waarop Europa de immigratietsunami enigszins kan beperken: door hard op te treden en door duidelijk te maken aan wannabe ‘immigranten’ dat ze linea recta teruggestuurd worden als ze Europa zonder visum proberen in te reizen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  In feite voert de Remoaner-Toverkol Theresa May rechtsstreeks oorlog tegen Italia.
  Sinds de Aquarius onder Engelse vlag vaart maakt dat van Theresa Mensensmokkelaar nummero Uno.

  Taak voor het oorlogstribunaal Den Haag
  Kunnen ze meteen de bloeddorstige tiran Frau ‘Bathory’ Merkel oppakken en haar henchmen in Nederland.

  1. Steve Van der Vekens

   Macron heeft haar in opdracht van Merkel een EU-deal aangesmeerd zodat de Britten minder economische achteruitgang zullen voelen bij de Brexit.
   Macron en Merkel zijn dus de schuldigen, er wordt alleen maar misbruik gemaakt van May’s ‘zwakkere’ positie.

 2. fockingworst

  En terecht.. Deze mensen op het schip en de hele organisatie werken mensensmokkel in de hand met alle negatieve gevolgen van dien.
  Hier door word
  A de stroom mensen groter.. Want het bericht dat hulp op zee is, komt zeker in de Ivoorkust Nigeria en omstreken als boodschap aan.
  B daardoor versterkt de stroom met de menselijke drama’s.
  Ze zouden voor een rechtbank gestraft moeten worden.

 3. Becker

  De term mensensmokkelaars is op z’n zachtst gezegd misleidend. De idealisten op de Aquarius beogen geen financieel voordeel maar handelen uit humanitaire motieven.

  Men kan kritiek hebben op deze actievoerders maar het is onjuist ze als criminelen af te schilderen.

  1. fockingworst

   Humanitaire behoeften… De aquarius haalt de mensen op minder dan 500 meter ui de kust van libië uit de zee. Dit zijn allemaal mensen die uit nigeria(vooral) en Ivoorkust komen. In die landen is geen oorlog en is dus veilig.
   Het enige wat die mensen hierheen lokt zijn de beelden van de luxe die wij hier hebben. De luxe waar wij en onze voorouders hard voor gewerkt hebben.
   Die zij hier gratis denken te kunnen halen(in werkelijkheid is dat ook zo gratis uitkering ingericht huis gratis gezondheidszorg etc.)
   Doordat dit soort organisaties er zijn word de stroom groter. de mensen kopen zich in bij Mensensmokkelaars op een bootje a 2500 euro tot zelfs 10000 euro.
   Als volk zouden we ons hard moeten maken voor andere politiek, die erop gericht is deze mensen daar te houden en hun in het vooruitzicht te stellen dat als je hard werkt dit ook kan behalen. Eventueel het financieren van projecten die we Zelf uitvoeren met eigen materieel zodat corrupte mensen in het desbetreffend land anders het eventueel gedoneerde geld niet in de zak kunnen steken.
   Onze grenzen veilig te stellen en moslims 100000 emigratie premie te geven om terug te gaan naar hun land van afkomst of 2e paspoort. Kunnen zij zich lekker bv marokkaan of Turk voelen in eigen land ipv hier in nederland en wij geen last meer van dit volk.
   Win win

   1. Capo

    @Worst: Becker = Tengo = Multinicker!

  2. Stanly2000

   Becker, misschien kun net als Herbert Grönemeyer, zanger en multimiljonair, een plaatsje claimen op de Aquarius. Kun je kijken hoe ze het doen, hoe ze de mensen “redden”. Ze varen naar Libië, verdwijnen van de radar en komen na een paar dagen volgeladen weer terug om de “drenkelingen’aan land te dumpen. Hun Gutmenschwerk weer verricht en hun geweten gesust. Kijk eens hoe goed wij zijn.

   1. Capo

    Becker = Tengo

 4. Paaldanseres

  Heb het al eerder gezegd… gewoon torpederen die ngo handel…

 5. Ni28

  De ngo’s zijn mensensmokkelaars onder de mom van humanitaire missie. Het zijn linkse activisten die alle wetten aan hun laars lappen. En het wordt getolereerd want de regeringen zijn onder zware invloed van ngo’s en propageren de ideologie van multiculturaliteit net als de communisten het deden. Europa wordt op den duur een grote chaos met vernielde sociale stelsel want geen land hier die een continent verhuizing aan kan met zoveel niet betalende ontvangers.

 6. Vraagtekentje

  De naam van deze Aquarius eer aandoen en afzinken.

 7. Ben Zine

  Ze hadden deze mensensmokkel al lang en breed kunnen oplossen, maar DE POLITIEKE WIL ONTBREEKT. Ze verdommen gewoon om in actie te komen en laten de wond maar door etteren. Waar eindigt deze chaos ? Deze waanzin duurt al drie jaar ! Hoe moet je dit aan mensen uitleggen ?

  1. Tengo Kawana

   Het is geen mensensmokkel, Ben Zine.

  2. swetsnek

   Vooral die tengo ernst niet antwoorden Ben Zine het is de grootste multinicker van tijden .
   lekker in zijn eigen vet laten smoren

   1. Capo

    @Swetsnek: Tjakka!

    1. swetsnek

     ja toch die lul heeft een bord voor zijn kanes dat kent zijn weerga niet .

     1. Capo

      Benzine antwoord dus ook niet! 😉
      Heel verstandig, uitroken die multinicker.

     2. Tengo Kawana

      Je bedoelt waarschijnlijk kanis.

     3. Capo

      @Swetsnek: En negeren, je kunt het 😉
      Uitroken die multinicker.

 8. Gerlos

  Niet zo moeilijk, retour Libië.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.