‘U staat niet voor gelijkheid tussen man en vrouw of homorechten’ – Triest debat Nieuwsuur tussen Sophie in ’t Veld (D66) en Derk Jan Eppink (FVD)

Gisteren werd het Nieuwsuurdebat tussen D66 en FVD een beetje gehyped. Sophie in ’t Veld tegenover Derk Jan Eppink van FVD. Het werd weer een typisch flauwekuldebat. Zo zou Eppink niet voor gelijkheid tussen man en vrouw en homorechten in Europa zijn, aldus In ’t Veld.

Eerst moest natuurlijk nog even het inkomen van Sophie in ’t Veld aan de kaak worden gesteld. Jaren lang een salaris van 8.757 euro (bruto) per maand, met maandelijks 4.513 euro onkostenvergoeding én een dagelijkse verblijfsvergoeding van 320 euro per maand. Ze bleek zo’n vier ton terug te moeten betalen en dit werd wederom verdedigd door In ’t Veld als ‘een administratieve fout’. Eppink kreeg natuurlijk ook een veeg uit de pan, want hij kon de situatie met voormalig FVD-penningmeester Henk Otten nog even uitleggen.

Het debat
Eppink werd met zijn eerdere mening over de EU geconfronteerd, waarin hij nog voorstander was voor Europese integratie. Het ging hier om het feit dat de EU conflict probeerde op te lossen met woord en wet, niet met het wapen. Inmiddels is Eppink van dat idee afgestapt en ziet hij wat de EU tegenwoordig probeert te worden: een superstaat.

Over het Nexit-standpunt kwam natuurlijk ook het een en ander naar voren. Nog steeds blijft men vragen naar een verschil in opvattingen tussen Baudet en andere FVD’ers. Baudet is namelijk (persoonlijk) voorstander van een Nexit en Eppink (maar ook Otten) is een stuk minder enthousiast. Iedereen wil eigenlijk een referendum zodat ‘de vraag aan het volk wordt voorgelegd’, maar dat wil er bij Nieuwsuur nog niet helemaal in.

Voor In ’t Veld is de EU eigenlijk de enige weg om een machtsblok te vormen tegen de Verenigde Staten, China en internetgiganten. Zij gaat echter totaal voorbij aan het feit dat de EU, mede door logge bureaucratie, dergelijke machtsblokken juist versterkt. Ze maakt haar punten verder af door te stellen dat Eppink tegen gelijkheid van man en vrouw en homorechten is. D66 ziet de EU namelijk niet alleen als interne markt maar ook als waardegemeenschap.

Eppink bedient haar overigens van prima repliek als hij de vergelijking maakt tussen hoe het Europees Parlement naar Polen kijkt en dat men daar  enig geweld bekritiseert, terwijl Spanje ‘proportioneel geweld’ toepast als het om Catalonië gaat. Dus ja, wat nou ‘Europese waardegemeenschap’?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

77 reacties

 1. victus

  De gemiddelde kiezer zal het een biet zijn dat homo en lesbo rechten wel of niet in een of andere wet staan. Dat de boel op klappen staat in eigen land houdt ze meer bezig. Zelfstandigheid, toekomst en een stabiele democratie in plaats van dat homo gedram en gezeik over het klimaat

 2. Cootje

  Wordt je na een diefstal van haast 4 ton gewoon lijsttrekker D’66 . Met de argumenten een administratieve fout hoe kom je er mee weg . / door vrienden in het old boys netwerk/ blijven deze manipulators buiten schot . Terwijl een AOW’ers die samen eens eten of een weekje samen op vakantie gaan worden gekort op hun AOW omdat het vermoeden er is dat ze een relatie hebben onder een dak. Het openbaar ministerie moet toch een strafvervolging tegen haar beginnen. En nu Europa met dit zeik wijf . Zei is lesbisch en dat is geaccepteerd in een kleindeel van de wereld . Maar zeker niet in haar geliefde Europa. En dan begrijp ik ook de wens voor immigratie .homo,s en lesbische vrouwen dragen niet hard bij in de kind politiek dus moeten ze van buiten komen om later voor ze te zorgen, als je 400000€ achterover drukt uit gemeenschap geld . Kan ik begrijpen dat ze zo over immigratie denken is ook eigen belang

 3. Kristalix

  Sophie ontspoorde volledig. Het had niets te maken met de discussie. Zoals de rest van het zitende gajes, ze kunnen niets inbrengen tegen FVD. Hun baantje komen in gevaar. De laatste stuiptrekkingen van incompetentie en corruptie. Zwijnen zijn het.

 4. santiago

  Wat een land man. De verrotte elite verkwanselt ons land aan de EU. We hebben zelf niets meer te vertellen. Onze grenzen staan wagenwijd open, onze pensioenen worden weggegeven, de zorg wordt onbetaalbaar en het onderwijs lijkt nergens meer op.
  En waar hebben wij het over, homo’s lesbo’s, zwarte Piet en meer van die onzin.
  Het wordt toch eens hoog tijd dat het volk wakker wordt en dat we gaan proberen onze democratie terug te krijgen.
  Monarchie afschaffen en fatsoenlijke leiders kiezen.
  Dit kan zo niet langer.

 5. Siemien

  Ja er zijn hier toch wel een paar die het volledig eens zijn met Sophie, die Nederland als zij het voor het zeggen hadden gelijk zou overdragen aan de EU zonder slag of stoot en ook zonder het de burgers te vragen, daarnaast zijn die paar er ook voorstander van om meer islamisering toe te laten, en vooral in de wet vast te laten leggen, oh wacht dat is al gebeurt;

  Op 27 oktober 2010 heeft de toenmalig Kamerlid en nieuwe burgemeester Femke Halalsema (GL) een motie ingediend van de volgende strekking:
  “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is.”…

 6. santiago

  Waar ik helemaal misselijk van word is het begrip “Overheid”, alles wordt bekeken en geregeld door de overheid.
  Met de overheid wordt het verrotte elite clubje bedoeld dus daar worden we alleen maar slechter van. Ze verschuilen zich achter allerlei WC eend bureau’s en commissies, allemaal geleidt door incompetente Mauritsen, Florissen en Diederikken. Allemaal schaal 16 of hoger en allemaal een auto met chauffeur en een veel te groot huis in Aerdenhout of Wassenaar. Incompetente kleaudtzakken, maar ja, monarchie, vrindjes van vrindjes, familie, nepotisme en corruptie.

  1. DidiMadloba

   Nog niet zo lang geleden was een ambtenaar toch iemand die de glamour en rijkdom moest missen, maar wel besefte dat hij voor de publieke zaak werkt.

   Ook weer zo’n populistische leugen. Want de villa’s in Wassenaar, Bloemendaal en Blaricum worden natuurlijk nog steeds door bankiers en directieleden van multinationals bewoond.

 7. Jumping

  Die HendrikJan stelde altijd dit Nederland is een keiverrot land geworden.
  En Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  De milieu maffia gaat nu de agrarische ondernemers demoniseren en terroriseren.
  Een Pim Fortuyn was/is niet genoeg.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. DidiMadloba

   Last van “oikifobie?” Pas op: dat is links. Je hoort van Nederland te houden, volgens Baudet.

   Als Nederland echt zo rot als een mispel was zou ons land onder curatele moeten worden gesteld van de EU: voor straf alle soevereiniteit inleveren, tijdelijk of voorgoed!

   Ik vermoed dat het DDS publiek toch een andere opvatting heeft.

   Alleen zou je dan door moeten pakken. Als het een probleem is dat Nederland te veel soevereiniteit overdraagt aan “Brussel”, dan is ook de vraag of provincies en gemeenten niet te veel soevereiniteit hebben overgedragen aan “Den Haag”.

 8. Rien Noppen

  Hendrik Jan, die zijn hele leven al eet van de EU, en bereid is te werken voor elke partij die hem daarvoor een baantje aan biedt, draaide weer zorgvuldig heen om de vraag naar de Nexit. Het standpunt lijkt er op dit moment op neer te komen dat het FvD voor de Nexit is als de meerderheid van de bevolking dat via een referendum aangeeft.

  Leuk was het citaat van Eppink in het inleidende filmpje: de vreedzame vorming van EU is de beste stap die de mensheid ooit wist te zetten, of woorden van gelijke strekking.

  Eppink is een ongeloofwaardige opportunist en daarom geknipt voor het FvD.

  1. Rien Noppen

   aan biedt = aanbiedt

  2. Siemien

   Ah onze anti-Nederlandse islamimbeciel is ook weer wakker..

   1. Top

    Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en met name zat op heel veel andere site’s. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering, gelukkig niet hoog genoeg voor

   2. Sealgaire

    Het is een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

  3. Cootje

   U bent een voorstander van deze lesbische trut die u belastingcenten achterover drukt of was het een administratie fout. Dan is deze trut een foute afdruk van een model Nederlander die eerlijk voorzien centen werkt

   1. Cootje

    Voor zijn

   2. Beukman

    Dan is deze trut een foute afdruk van een model Nederlander die eerlijk voorzien centen werkt
    aldus @Cootje.

    Nee, juist Eppink is een “foute afdruk”. Hij is een politieke h*er, die bereid is om zich te verkopen voor elke prijs.
    Toen de VVD hem niet wilde hebben, veranderde hij gewoon even een paar politieke standpunten, en kon zo aanschuiven bij Forum.
    De man heeft veel weg van Jan Dijkgraaf, de nietsnut bij wie alles mislukt, tot zijn recente gelehesjesprojectje toe.

    Kun je me trouwens uitleggen in welk opzicht de geaardheid van In ’t Veld relevant is voor jouw argumentatie?

    1. Cootje

     deze geaardheid wordt in haar geliefde Europa niet allemaal gedeeld dus laat zich ze daar druk om maken . Plus als je een zogenaamde fout van 4 ton maakt zal ik stil in een hoekje gaan zitten en minder noten en toonhoogte aanbrengen . Verder vind ik dat het OM deze kwestie moet onderzoeken we praten niet over kleingeld

     1. Beukman

      In ’t Veld *maakt* zich druk over homorechten in de EU, @Cootje. Ik neem aan dat je zelf kan googelen. Zoniet, geef een seintje; ik ben nooit te beroerd om een citaatje te plaatsen. Waarom zou trouwens per se een homo zich bezig moeten houden met homorechten? Ik krijg met je “lesbische trut” de indruk dat je zelf een homohater bent. Is dat zo?

      Dat die 4 ton moet worden onderzocht, daarin kan ik een heel eind met je meekomen. Maar waarom zou dit gesjoemel van haar betekenen dat zij haar bek moet houden in een discussie over Eppinks vermeende dubieuze standpunten tav homorechten?

     2. Sealgaire

      Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     3. Cootje

      Niets tegen deze mensen maar gewoon het beestje bij de noemen .

     4. Cootje

      De naam

   1. Sealgaire

    Aldus sprak de hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

 9. Lelygattet

  Als je een beetje bijwerkt om je gezin te kunnen onderhouden, wordt je s’ochtends om 5 uur je bed uit getrokken, door politie, FIOD en UWV.
  Ze hebben het halve blok huizen afgezet voor het geval dat je wilt vluchten, je wordt geboeid tussen twee grote agenten afgevoerd
  Als je in de regering zit bij deze land verraders, mag je rustig financiële foutjes van €400.000 innen.
  Ik kreeg 6 maanden onvoorwaardelijk, voor aanzienlijk minder.
  Als je Geert Wilders heet, wordt oneindig vervolgd, omdat je alleen meer of minder vraagt, in welke vorm dan ook.
  Maar als je een kleurtje of ook maar enige teint hebt, dan mag je alles roeptoeteren
  Mag je iedereen voor rascist of fascist uitmaken, je hoeft joden geen hand te geven, want dan is het niet beledigend, blanke mag je wit noemen,en last but not least je mag niets over moslims of de Islam zeggen want dan ben je een Islamofobie, ondertussen worden er in diversen vluchtelingen opvangs, mensen neergestoken minderjarige meisjes verkracht( want dat doen ze thuis ook).
  Oh, wacht dat werd geregeld, de verkrachter trouwt wel met haar, dat doen ze in het thuisland ook
  Ik kan denk ik nog wel meer aanvoeren
  Maar ik ga 23 mei PVV stemmen, ik wil wel verandering, u ook?

  1. Rien Noppen

   “Als je een beetje bijwerkt om je gezin te kunnen onderhouden, wordt je s’ochtends om 5 uur je bed uit getrokken, door politie, FIOD en UWV.”

   Begrijp ik goed dat u zich schuldig maakte aan uitkeringsfraude?

   1. Beukman

    Lelystad zit vol met frauderende ex-Amsterdammers.

    1. Sealgaire

     Aldus, sprak de glibber, en supporter van de nietsnut genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
     Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

     1. Beukman

      In tegendeel, @Sealgaire, ik begon al tijdens mijn studie te werken en heb ook daarna niet 1 dag mijn hand hoeven ophouden. Aldus heb ik vermoedelijk overvloedig bijgedragen aan jouw uitkering.

      Misschien kun je mij eens vertellen waar je jouw (mis)informatie vandaan hebt.
      Ook hoor ik graag van je wat jouw principiële standpunt is tav uitkeringstrekkers die stukjes schrijven op fora zoals DDS.

     2. Sealgaire

      Zet je adres erbij, dan kom ik ‘hulp’ bij ‘U’ halen, want ‘U’ heeft blijkbaar ‘de wijsheid in pacht’. Ik kan komen wanneer ik wil, want ‘U’ bent altijd thuis, want ‘U’ zit thuis, net zoals flopper de handjes op te houden, en die denkt hier Jantje bijdehandje te moeten uithangen. Dus? Een opvreter met weinig tot geen fatsoen. Tipje; U bent NIET interessant genoeg. Ik zal daarom, geen letter fatsoen, met u delen.

     3. Beukman

      Nee @Sealgaire, jij beschuldigt me hier van van alles en nog wat, dan zal je mij ook hier vertellen wat je bronnen zijn.
      Zoniet, dan ben je gewoon de lafaard waarvoor de meesten je hier aanzien: een laffe trol met een beperkte woordenschat, een trol die namet en shamet dat het een lust is, maar die niet thuisgeeft als het er op aankomt.

     4. Sealgaire

      Zwak hoor, nog minder impact dan een ‘vlindervleugeltje’. Meer een ‘natte scheet’! Maar, dat kan ook niet anders, gezien je leeftijd. Blablabla blaaskaak/pisvlek.

     5. Beukman

      Staat genoteerd: Sealgaire is definitief ontmaskerd als een lafaard. De man (?) beschuldigt anderen valselijk van van alles, en geeft niet thuis als hem om verantwoording wordt gevraagd. Ik ben voorlopig weer even klaar met hem.

     6. Meriadoc Brandebok

      Sealgair heeft een lang verleden als trol. Hij is er ook weleens heel succesvol in geweest toen hij dit blog bijna aan gort hielp door het een paar weken in gijzeling te houden (hij stookte iedereen tegen de “trollen” op, waardoor de sfeer dusdanig werd verziekt dat mensen gingen afhaken).

      Nu het stoken met dat scriptje niet werkt heeft hij de methode van trol Top geplagieerd om anderen uit de tent te lokken.

      Hij kan wel zinnige reacties geven, dus het is zonde dat hij zo doet.

     7. Sealgaire

      Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, het schandknaapje van de ouderling, en supporter van de steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     8. DeBruijn

      @ Beukman en Meriadoc

      Sealgaire is zelf de grootste trol, leeft in een waanwereld en projecteert zijn eigen falen op anderen. Zegt dat anderen heel de dag thuis zitten hun hand op te houden. Maar hij is de enige die heel de dag hier zit en zoveel tijd om handen heeft dat hij wel 20 accounts heeft.

      Noemt anderen tokkie, maar anders kan hij ook niet. Zijn reacties laten een ding zien: alles wat hij over anderen zegt, dat slaat eigenlijk allemaal op zichzelf.

      Mislukt in het leven, wonend in een mindere wijk, geen werk en iedereen de schuld geven van zijn eigen falen.

      Eigenlijk moet je medelijden met hem hebben, als een volwassenen vent 100x per dag dezelfde kinderachtige tekstenplaats als pisvlek en natte scheet.

      Als kinderen van 10 dit zeggen lag je erom, maar in zijn geval is het gewoon diep triest.

     9. DeBruijn

      @ Sealgaire

      ‘Ik zal daarom, geen letter fatsoen, met u delen.’

      De enige reden dat je dat niet doet, is omdat je het niet kan. Je hebt niets te melden en fatsoen? Even lachen hoor, nee fatsoen heb je niet.

      Zie je nou echt niet in dat alles waar je anderen van beschuldigd: niets bijdragen aan dit land, uitkering, enzovoorts, dat het allemaal je eigen situatie is?

      Wat heb jij bijgedragen aan de wereld? Elke dag 100x pisvlek roepen?

      Jaaaa, daar wordt de wereld echt beter van.

      Maar gelukkig vind je jezelf heel stoer, zoals je gisteren zei. Alleen jammer dat voor de rest niemand dat vindt. Dus aan wie ligt het probleem dan?

      Laat me raden…….aan jou!

     10. Meriadoc Brandebok

      Daar ben ik het mee eens, DeBruijn.

      We moeten medelijden hebben met deze man.

    2. Lelygattet

     Beukekneus, ik had niet het voorrecht om te kunnen studeren, ik moest met mijn 15e gaan werken net als zovelen van mijn generatie.
     Hierdoor heb ik altijd zwaar werk moeten doen en was al op een vroegere leeftijd versleten, dit fenomeen is jou natuurlijk onbekend, als studie pikkie.
     Door allerlei veranderingen in de sociale wetgeving heb ik tijdens herkeuring en beroep op de uitslag hiervan, geruime tijd met mijn gezin van een tijdelijke uitkering ver onder de bijstandswet rond moeten komen. Ik kreeg geen aanvulling of wat dan ook. Ik heb toen uit noodzaak bij geklust.
     Het is altijd makkelijk om vanaf de zijlijn over andere te oordelen.

     1. Beukman

      Het spijt me om dat te horen @ouwe Amsterdammer, ik neem mijn woorden terug.
      Overigens is het inderdaad makkelijk om vanaf de zijlijn te oordelen. Denk maar niet dat dit studiepikkie niet weet wat versleten gewrichten zijn.

     2. Rien Noppen

      Sluit me aan bij Beukman.

     3. DeBruijn

      @ Lelygattet

      Sterkte!

     4. Sealgaire

      Hypocriet!

  2. Marija

   JA EN NOG EENS JA

  3. Joop Klepzeikert

   @Lelygattet: Ik denk dat elk verstandig mens graag verandering wil, maar of we die met PVV gaan krijgen betwijfel ik steeds erger. Ik heb jaren PVV gestemd, maar vind ze de laatste paar jaar niet zo sterk meer. De plaat blijft een beetje teveel hangen op ‘nexit’ en ‘alle moslims het land uit’.
   Helaas houden onze problemen niet op bij EU en moslims. We hebben nog veel meer soorten allochtonen die ernstig overlast veroorzaken en ons heel veel geld kosten.
   Met een nexit zijn we ook nog lang niet van de problemen van de EU af.
   De EU van binnenuit aanpakken werkt veel beter dan er zomaar uit stappen.
   Alleen moslims ons land uit trappen gaat gerechtelijk niet. Veel beter is ALLE overlast veroorzakende allochtonen eruit werken. Dus ook die financieel overlast veroorzaken, door WW fraude en levenslang van gratis geld leven.
   Daarmee kun je ruim 98% van de allochtonen wel ons land uit krijgen, zonder tegen de ‘racisme’ muur op vast te lopen.
   Daarom ben ik, bij gebrek aan beter, naar FvD overgestapt.

   1. Lelygattet

    @JK,
    Joop, ik weet niet of FvD ook daadwerkelijk het verschil gaat maken, zeker is er moet iets gebeuren, zo kan het niet langer.
    Mijn voorkeur blijft toch PVV, ik ben het met je eens, verandering moet van binnenuit de EU komen,vergeet niet dat de PVV, een grote alliantie binnen de EU heeft.
    Het gaat mij niet alleen om de Moslims, het gaat mij ook om de pseudoniem vluchtelingen in in de AOZ’s zitten en overal er een zooitje van maken, zoals je weet komen deze figuren uit veilige landen en hadden allang uitgezet moeten worden. Geen slap gedoe, op het vliegtuig en daar op vliegveld eruit pleuren, klaar.
    En @RienNoppen, dit was 25 jaar geleden, nu weet ik wel beter,ben hier ondertussen ook te oud voor geworden, ik heb toen mijn straf uitgekiend en voor de rest van mijn leven uit de problemen gebleven.

    1. Joop Klepzeikert

     @Lelygattet: Of FvD ook daadwerkelijk het verschil gaat maken is inderdaad nog afwachten. PVV heeft het wat mij betreft lang genoeg geprobeerd, maar helaas weinig resultaat geboekt, doordat ze er vaak te hard met gestrekt been in gaan. Dat roept meer weerstand dan medewerking op.
     Dat zie ik FvD gelukkig subtieler aanpakken, waardoor die hoogstwaarschijnlijk meer voor elkaar zullen krijgen.
     Ik blijf niet in het verleden hangen, maar kijk naar het heden en de toekomst. Stemde vroeger VVD, tot die haaks linksaf gingen. Daarna Pim Fortuyn gestemd en later PVV. Tot daar de plaat steeds meer bleef hangen en ze weinig tot geen resultaten behaalde. Daarom naar nieuwe alternatieven gaan kijken.
     Of die het wel gaan doen blijft inderdaad afwachten, maar dat ziet er met FvD wel beter uit dan met PVV.

    2. Robert75

     Nee het Forum gaat nog veel minder voor elkaar krijgen maar naïviteit he. Dat bestaat niet alleen op links natuurlijk. Ook op rechts zijn er naïeve mensen.

   2. Rien Noppen

    “Ik heb jaren PVV gestemd, maar vind ze de laatste paar jaar niet zo sterk meer”

    De hoogste tijd om over te stappen op de volgende luchtverkoper, Joop.

    1. Sealgaire

     Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
     Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

    2. Joop Klepzeikert

     @Rien: Je hebt mijn goede en welgemeende raad om je hersentjes nou eindelijk eens uit de kelder te gaan halen weer duidelijk niet opgevolgd hè. Ga dat nou eindelijk eens doen en plaats die schoongemaakt en wel terug in de holle ruimte tussen je oren. Wie weet ga je dan eindelijk eens normaal reageren. Dorpsgek.

  4. Caro

   @ Lelygattet,
   Op uw vraag PVV stemmen….
   Gisteren ontving ik de kandidatenlijst voor EP.
   Ik twijfelde tussen Fvd en PVV.
   Kijken naar kandidaten op lijst Fvd ..veel kandidaten ook voor senaat 1e kamer beschikbaar en volgens mij mag je dit niet combineren.

   Dan lijkt mijn stem naar PVV te gaan.
   Nu nog uitzoeken welke kandidaat. Ik neig naar Auke Zijlstra.

   1. Rien Noppen

    “Kijken naar kandidaten op lijst Fvd ..veel kandidaten ook voor senaat 1e kamer beschikbaar en volgens mij mag je dit niet combineren.”

    Dat is juist, Caro, maar deze praktijk van het stapelen van functies is binnen de PVV ook meer regel dan uitzondering.

    1. Caro

     @RN,
     Niet helemaal.
     Met stapelen in mijn optiek niets mis.
     Doen veel partijen.
     Mijn punt wat ik bedoel…stapelen moet wel verenigbaar zijn.
     Volgens mij kan senaat 1e kamer wettelijk niet met EP.
     Volgens mij kan 2e kamer lid wel met EP.

    2. Sealgaire

     Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en met name zat op heel veel andere site’s. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering, gelukkig niet hoog genoeg voor

     1. Caro

      @ Sealgaire,

      Als je sinds je 20e werkt, en je wordt op leeftijd bijvoorbeeld 48 werkeloos door een reorganisatie. Door opheffen functie o.i.d. Dan kom je in aanmerking voor WW.
      Dus een uitkering. Niks mis mee toch?

   2. Robert75

    Als je verstandig bent stem je PVV. En mensen kunnen wel zeuren of smoesjes verzinnen dat Wilders er met een gestrekt been in gaat maar uiteindelijk heeft de PVV tenminste een duidelijk standpunt en weet je waar je op stemt. Dat is bij het Forum allemaal maar afwachten.

    Islam daar hoor je ze nooit over. En wie zwijgt stemt toe. En de koers die ze willen varen met de Europese Unie dat is bij het Forum heel erg onduidelijk want we hebben nu al drie verschillende standpunten gehoord. Baudet is voor een Nexit, toen kwam Otten ineens met het standpunt dat ze niet zozeer voor een Nexit zijn, wat dan nog wel gecorrigeerd werd door Baudet maar de verwarring was al gezaaid. En Eppink zei bij nieuwsuur dat het dan weer van die situatie afhangt.

    Dus we horen drie verschillende standpunten. Wat is het nu?

 10. Joop Klepzeikert

  Soppie weet van iedereen waar die voor staat, volgens haar totaal debiele denkbeeld. Ze weet echter ook totaal niet waar ze zelf voor staat. Dat domme schaap zegt vaker uhhh dan ze andere woorden haar strot uit krijgt.
  Ze liet weer overduidelijk zien hoe gruwelijk dom ze is en waarom DDR66 het verdient om 0 zetels te halen. Die debielenpartij heeft onderhand meer dan genoeg verziekt.

  1. Cootje

   Zij is Gekweekt onderleiding van een kunstkenner die de vaginale streken het meeste bewonderde en om zijn hobby uit te kunnen oefen.van een vriend een penthouses kreeg aangeboden om zijn kleurrijke hobby,s ten uitvoer te brengen het is gelukt de nazaat is onderweg en zijn legale penthouses is ten discussie gekomen dus een kleurrijke rol met een ondergeschikte en een ruimhartig verrassing van een vriend was het de tijd voor een stille terug trekking wachten op dat de wind weer zal gaan liggen, komt nu uit het zelfde bouwjaar D’66 mevr ‘t veld tevoorschijn met een administratieve fout het zal toch niet structureel zijn van deze lichting van D’66 ? Maar we deden een plas

   1. Joop Klepzeikert

    Sophie is inderdaad een schaap van Arrogander penthouse. Het onnatuurlijke schaapachtige kapsel zegt mij al genoeg. Heeft totaal geen eigen mening en begrijpt niets van feiten. Dat bewees ze bij NieuwZuur ook wel weer, door steeds totaal niet uit haar woorden te komen.
    Alleen door de overduidelijke bijval van milionairsvrouw Tweebeeke dorst ze een grote bek te hebben, die door Eppink vakkundig de grond in geboord werd, ondanks dat Tweebeeke daar constant doorheen probeerde te schreeuwen.
    Werkelijk een grof zielige vertoning van die twee domdozen bij elkaar.

 11. Ruiter

  Niemand neemt mevrouw Graai in ‘t Geld toch nog serieus? Sophietje declareerde 400.000 (!) euro’s onterecht. D66 wacht daarom een ongekende afstraffing op 23 mei.

  1. Beukman

   @Ruiter
   Niet mee eens. Dion Graus (PVV) heeft ook de boel lopen flessen. Dat betekent echter niet dat zijn standpunten ook niet serieus te nemen zijn. Althans niet daardoor.

   1. Sealgaire

    Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

 12. goedisfout

  Een frauduleuze sorostrekpop in debat, daar komt alleen maar peoppraat uit.

 13. M de ruyter

  “Mensen worden geboren met verschillende capaciteiten.
  Als ze vrij zijn, zijn ze niet gelijk.
  En als ze gelijk zijn, zijn ze niet vrij”
  Solzhenitsyn.

 14. Duckday

  Stem vrij en blij FvD of PVV in mei
  Wat heeft de EU en Euro ons nu voor welvaart werkgelegenheid voorspoed gebracht voor de NORMALE man vrouw Waar zijn we wijzer van geworden

  1. Robert Leiden

   De vraag is dus eigenlijk Duckday… waarom weet jij dat niet? Of wil je het niet weten?
   En wat bedoel je met de normale man of vrouw?
   Is dat Het Volk? Die minderheid van 15% die op PVV/FvD heeft gestemd 2 jaar geleden?
   Dus 85% van de stemmers is niet normaal?

 15. Heras

  Alle bokkesprongen ten spijt, ziet d66 dat de aanhangers afhaken. Zo ook bij de Sp(ondanks de walgelijke spotprenten) is de aanhang geslonken. Het enige dat onze partijen in nederland kennen , is geld en macht. Gelukkig komen er verkiezingen aan.

 16. Saskia Haan

  Derk Jan Eppink zat eerst voor de PvdA in Europa, toen weer ergens anders voor, ik meende VVD baantje. , vervolgens nog weer ergens anders voor en nu voor FvD…aan de ene kant en ik blij als hij erin komt, want het scheelt een werklossheidsuitkering.. maar…het klinkt precies naar iemand die 3 keer eerder failliet is gegaan..Ik zal hem niet stemmen.. ik doe de PVV , dat PVV team is ingewerkt..Waar FvD voor staat is mij onbekend..Gisteren draaide Derk Jan Eppink ook weer inzake Nexit.. op dit moment wel, maar als we referendum hebben of van binnenuit het kunnen veranderen..FvD slijmt ook wel erg bij partijen als Christen Unie, u weet wel, de partij van Kinderpardon en kerkasiel etc… met het FvD erbij zal het er nog slechter uit gaan zien dan met alleen de bestaande partijen.. Wat mij betreft gaan mensen het stemmen.. doe ook maar… maar achteraf niet huilen…

  1. Beukman

   Eppink is een politieke h*er, @Saskia. Als je hem maar genoeg betaalt, zegt ie zelfs dat ie van je houdt. Tuin niet in die man, het is een windvaantje!

   1. Sealgaire

    Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

 17. Arie B

  Je zou toch verwachten dat ze met schaamrood op dr D66-kaken zou aanschuiven. Niets is minder waar. De plaat is dikker dan dik.

 18. DidiMadloba

  Altijd weer dat gezeur over die “superstaat”. Of een EUSSR.
  Wie dat zegt heeft geen verstand van staatkunde óf is een infame leugenaar.

 19. Godefroy France

  D66 GEDROCHT – VRESELIJK ANTISEMITISCHE ISLAMPIJPENDE VOLKSVERLAKSTER,,,,
  PVV & FVD,,,,,,,,,,,,,, GRAAG TOT AAN DE GROND AFBREKEN DEZE PISVLEK-JETTE NEDERLAND HATENDE PARTIJ!!!!!!

  1. Rien Noppen

   Sterk inhoudelijk betoog weer, Godefroy.

 20. Bolkestein

  Wellicht dat ze in Eindhoven bij die amateurclub een Sofietje in ’t Veld kunnen gebruiken ter versterking van hun elftal. Dan doen ze nog een koopje 🙂 Voor de rest is dat sujet van geen enkele maatschappelijke meerwaarde en dus ook niet ene cent belastinggeld waard. En daar laat ik het even bij.

 21. logisch denken

  heeft deze mevrouw nou echt zoveel geld onterecht gevorderd uit de belastingpot ? Als ze het voorbeeld volgt van Hiddema is de poezenboot uit de financiele penaire voor een aantal jaar.

  Eigenlijk is d66 een criminele organisatie als je alle misstappen zo op een rijtje zet

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.