Iedereen boos op activistische PvdA’er in gekleurde boerka

Amsterdams PvdA-raadslid Hendrik Jan Biemond, op de foto te zien in gele nikab, krijgt met zijn anti-boerkaverbod protestactie een flinke lading haat over zich heen. En terecht.

Meneer wil in een land wonen waar je:

„in een land wil wonen waar je én als drag queen vrij over straat kan, én als je een boerka draagt. Het was een protest aan de kant. Met mensen uit de lgbt-community, waaronder ikzelf. Dus homo’s in de bres voor moslima’s.”

Zijn eigen partij heeft nota bene vóór het verbod gestemd, maar soit. De idealist meent kennelijk dat het mogelijk is om te kunnen onderscheiden welke vrouwen zo’n gewaad uit vrije wil dragen en welke niet. Ook de intolerantie jegens lhbt’ers vanuit islamitische kringen lijkt hem te zijn ontgaan.

In plaats van een fatsoenlijke poging te doen om een antwoord te formuleren op die taaie obstakels binnen de huidige Nederlandse maatschappij, leek het hem makkelijker om gewoon dom wat te roeptoeteren in een gele nikab en zo deugpuntjes binnen te kunnen harken.

Dat hele diversiteitsgebeuren gaat het clubje sowieso nogal slecht af. Men kan, ondanks dat er een PvdA’er in hun midden stond, kennelijk geen boerka van een nikab onderscheiden. En de Engelse taal beheersen bleek ook te moeilijk (‘until’ is met één ‘L’). Ach ja, de PvdA deed het net weer lekker in de peilingen dus zo’n dreun is prima. Zo wordt men er mooi aan herinnerd wat voor figuren er ook alweer in die partij zitten en hoe zij over deze kwestie denken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. van Urk

  Kijk hem nou eens zien staan. Zulke mensen (of moet ik zeggen clowns?) gaan over je eigen stad.

 2. logisch denken

  krijgen we tegenwoordig vuilniszakken in regenboog kleuren ? dat eeuwige eentonige grijs was zeker aan vervanging toe

  1. Jan de Man

   Hebben ze al vrijkaartjes en excuses gekregen?

 3. tonna

  De wet op verbod van gezichtsbedekking is erdoor!
  Dus iedereen die dat niet bevalt,rest niets anders dan het verlies te nemen!
  Doei!

  1. van Urk

   Die lopen nu natuurlijk aan het provoceren door op de Nederlandse wet te gaan spugen. Net als die dame in het speeltuintje. Laat zij haar begaan dan is het een wet voor de buhne en heeft zij haar punt gemaakt. Pakt men haar aan dan kan zij en de islamitische gemeenschap schreeuwen dat de holocaustperiode opnieuw is aangebroken. Gewoon omdat het hier kan en om zich onaantastbaar te maken. Dit is een bewijs dat “polderen” ook zijn nadelen heeft. Nederlandse bestuurders hebben nog steeds niet geleerd dat als je iedereen tevreden probeert te stellen je uiteindelijk niemand tevreden stelt. Het heeft zijn grenzen en als je niet uitkijkt dan wordt het een nietszeggende brij.

   1. merlot

    @ Van Urk: +++++

  2. Duke

   Inderdaad. Zoals de deugers zeggen: wen er maar aan.

  3. Tman

   tonna
   ++++++

 4. ikweetwatikwil

  Heeft Hendrik Jan niet door dat we aan het islamiseren zijn? Van welke planeet komt die man. Of hij vindt het prima . Een landverrader dus. Het vrije Westen gaat niet samen met de islam. Dat lees je ook in reacties geplaatst door moslims op het verbod van boerka’s. Die vrouwen in boerka kunnen totaal niet mee komen met de Westerse vrouwen . Een baan krijgen ze niet. Wie neemt zo iemand aan. Dus achtergebleven gebied. En daar heeft mijn moeder nu zo haar best voor gedaan om zich daar aan te ontworstelen. Inderdaad, er zijn naar verhouding nog niet veel boerka draagsters . Maar naar de optocht achter mamma te zien en de nog lopende instroom kan dat met de hulp van PvdA, toch aardig oplopen.

  1. Jumping

   Ik weet niet of HendrikJan er van gecharmeerd is dat jij, ikweetwatikwil, hem een vraag stelt die hij persoonlijk van DDS NIET mag beantwoorden.

   Jumping snapt je vraag NIET.

   1. Confucius

    Jumping, er zijn meer mensen die Hendrik Jan heten.
    U hoeft zich niet aangesproken te voelen.

   2. ikweetwatikwil

    Hendrik Jan Biemond.

 5. Suidland

  Ik ben geen wiet roker maar kan mij bij zo’ n figuur wel iets voorstellen wat voor een invloed dit heeft als je er teveel van gebruikt. Een vent met een boerka…. gekker moet ’t niet worden!

 6. Ritter

  Het gaat natuurlijk niet om het lapje stof.

  Het gaat om de ideologie van de Boerka draagsters………………..en die is zeer antiwesters.

  Kortom, er is veel meer discussie nodig over wat de denkbeelden zijn van de Boerka draagsters. Door het op te nemen voor de Boerka draagsters steunt men indirect ook de ideologie van deze groep.

  1. merlot

   @ Ritter: +++++

  2. merlot

   Aanvulling: een aanzienlijk deel is gewoon psychisch gestoord en weten niet eens wat een ideologie is.

   Een flink aantal jaren geleden was er een documentaire over een hier geboren Marokkaanse met niqaab. Ze droeg ook zwarte handschoenen omdat ze van mening was dat mannen geil zouden kunnen worden bij de aanblik van haar blote handen.

   Zelfs haar ouders distantiëerden zich van haar wanen.

   1. Jan de Man

    Jij weet het, ik weet het, maar er lopen hier enkele figuren rond, en dat weet jij ook, die hebben er allebei (beukman & banneling) lol in om in een forum een minderheidsstandpunt te verdedigen. De banneling doet dat zelf zeven dagen per week.

 7. Duckday

  Deze persoon zou direct uit de partij moeten zonder pardon DE PVDA is een oproer partij
  ER zitten steeds meer dwazen in de politiek vooral in Amsterdam die zijn gewoon de weg kwijt Waarom is deze persoon niet direct opgepakt hij goedwillende mensen in levensgevaar De politiek in Amsterdam kan je niet meer vertrouwen zij smijten met het geld van de burger En de regering doet er niks aan NEDERLAND is rijp voor de schoothoop we zijn volledig doorgeslagen

 8. trutje

  Zwarte Piet op straat mag niet meer maar een zwart spook op straat moet kunnen. Ze mogen nog steeds op straat lopen in die gewaden alleen niet in overheidsgebouwen. Zelfs in Marokko mogen ze geen boerka meer aan en in de ons omringende landen is dat al tijden zo waarom is er altijd gezeik in Nederland. Hoe vaak komt er eigenlijk iemand bij het politiebureau, gemeentehuis of ziekenhuis nou ik niet. Ik denk dat ze wel vaak op school komen omdat ze fokken als konijnen.

  1. Jan de Man

   “Zwarte Piet op straat mag niet meer maar een zwart spook op straat moet kunnen.”

   Alles om de islam te faciliteren. Het is hard gegaan sinds de eerste moslims in Nederland aankwamen en het zal de komende tijd ook hard gaan.

 9. plakband

  Eigenlijk zijn deze demonstranten grote lafaards.

  1. Jan de Man

   Nee hoor, het is nog veel erger! Ze bevorderen de islamisering!

 10. Duke

  Als Wilders of Baudet punten wil scoren dient hij een motie in voor een algeheel verbod op gezichtsbedekkende kleding. In omringende landen kan het, dus in Nederland moet dat ook kunnen.

  1. Jan de Man

   Goed plan, maar D66 (islam), VVD (islam) CDA (islam) en ChristenUnie (islam) gaan dit niet goedkeuren. Bovendien doet VVD precies wat GroenLinks (dubbel islam) wil.

 11. lIN-T

  Een zak pvda stront met kijkgaten.

 12. Peter Loosduinen

  Aan de PvdA gemaild:

  Is die gozer van het padje af ?

 13. Agios

  De Niqab-waanzin is de opmaat voor een nieuw proces. Mannen zouden volgens de leer van ene Mohammed opgewonden kunnen worden van vrouwelijk schoon en vond daarbij dat ook het tonen van handen aan deze ideologie onderhavig was. Van een vrouw mag je dus NIETS waarnemen. De volgende opstap (je zou er bijna om smeken…) is dat het de vrouwen verboden wordt om er überhaupt nog te zijn. Alleen op die manier voorkom je opgewonden mannentoestanden. De enige oplossing is dus een einde te maken aan het wezen vrouw. Dat heeft ook nog eens aanzienlijke voordelen….

  1. Mars020

   De geiten, ezels en schapen, zijn er minder blij mee. Die lopen niet rond in een boerka, dus zijn de pineut.

 14. toelos

  heb net een email gestuurd naar de voorzitter of ze al op weg waren naar 0000 zetels eventueel tegenbericht hoort u

  1. toelos

   van de pvda

 15. jan1

  Als je er over na denkt dan kan je deze man alleen maar bewonderen?
  Wie durft de boerka zo te bespoten als hij?
  Een homoseksuele man in een fel gekleurde boerka!
  Ik doe het hem niet na? om salafistisch nl zo in de kruis te tasten!?

 16. Vliegenvanger

  Dit laat nou precies zien wat voor soort volk ons land mee regeert. De Partij van de allochtonen. Dat dit soort volk nog stemmen krijgt bij verkiezingen is absurd. Belachelijk dat zoiets mogelijk is in Nederland. Gauw afstraffen die pvda. Ze belazeren heel de boel, kijk maar naar Timmermans. Met voorkeursstemmen en dan weigeren. Weg met de pvda. Stem FvD of PVV.

 17. jorisxl

  Schandalig dat die linkse landverraders met een nikab de gehele moslim gemeenschap beledigd en voorschut gezet schandalig die schoften van pvda zouden opgepakt moeten worden voor het beledigen van boerka.

 18. Knuppeltje

  En nu ff serieus…
  stel je nu toch eens voor dat echt iedereen er zo bij zou lopen, je herkent echt niemand meer hoor…

  Dus gewoon niet Mekkaren en lekker naar de primark normale kleren kopen… Die jurkjes doe je maar lekker met carnaval aan!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.