Video: Robert Jensen Show is terug met knettergekke satires: ‘welkhoooom bij de nieuwe omrup DENK’

De Robert Jensen Show is terug van weggeweest. Na het verliezen van enkele kilo’s gewicht is de voormalige brulkikker Robert Jensen niet alleen fitter en sterker, maar ook nog eens grappiger dan ooit, “het voelt alsof ik in een nieuwe Rolls Royce rijd” aldus Jensen. In zijn meest recente show behandelt hij de meest bizarre nieuwsfeiten van de afgelopen tijd. Verder is de show goedgevuld met hilarische satires, bijvoorbeeld over de Turken van DENK.

Zoals gezegd is de nieuwe Show van Jensen vetter dan ooit. Dat Jensen even moest wennen aan het maken van producties voor internetkanalen als YouTube wisten we al: de kijkcijfers van de Online Jensen Show bleven namelijk achter met zo’n ~15.000 kijkers na één of twee dagen, maar met het verhoogde tempo bij het behandelen van de onderwerpen en het toevoegen van vermakelijke satires, zoals die over ‘Omrup DENK’, heeft Jensen een format te pakken die op termijn succesvol kan uitpakken.

In de aflevering van gisteravond gaat Jensen in op een ironisch nieuwsbericht met de titel “schip met klimaatstrijders vast in het ijs, strijders geëvacueerd”. De ironie van het verhaal is om je bij weg te smijten: een groepje activisten zou rondom Spitsbergen een documentaire willen maken over het smeltende ijs, maar kwam vervolgens vast te zitten in een ijzige storm, waarna de klimaatactivisten moesten worden geëvacueerd door reddingsdiensten.

Ja, dat is best ironisch, Jensen:

“Dat is toch fantastisch, ze gaan daar filmen voor zo’n fake documentaire over ‘hoe erg het allemaal’ is. Prachtig nieuws.”

Ook de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema kreeg er nog even van langs van Robert Jensen. De Amsterdamse is namelijk voornemens om ‘de rechtbanken in de wijk te brengen’ als ‘oplossing van het criminaliteitsprobleem’ met zogeheten “buurtrechtbanken”. Het idee doet denken aan de Britse ‘shariarechtbanken’! Of de oplossing van Halsema gaat werken betwijfelt Jensen natuurlijk.

Verder kopieert Jensen een stukje Alex Jones-retoriek en gaat in op ‘het grote complot van “de nieuwe wereldorde”‘: reuze spannend dus!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Jack Flash

  “Buurtrechtbanken?” Dat wordt lachen als daar marokaantjes veroordeeld worden.De ramen eruit en het dak eraf en linkse juristen die afgeslacht worden.Wat Robert Jensen betreft.Vermakelijke rechtse satire.

 2. Jack Flash

  Marokkaantjes(voordat de taalnazi in mijn nek hijgt)

 3. Duckday

  Stem vrij en blij PVV of FvD en daarna nl exit

  1. EU kok

   Quote : Stem vrij en blij PVV of FvD en daarna nl exit
   .
   U ook al op de satirische toer.

   1. meneer cactus

    er is er maar 1 op de satirische toer. Die linkse mafklapper denkt dat een PV nog handgeschreven is met een bonnetje 🙂 🙂 🙂 sukkeltje

   2. Dik

    Cock, met ‘ck’

   3. Deathspank

    @EU kok: Nee, “Brood uit Europa, goed verhaal” klinkt beter volgens jou?!

 4. observer

  Jensen is soms een beetje langdradig.
  Daarom tip:
  Op utube met de “l” toets is 10 seconden vooruit; “k” toets pauze (toggle) en met de “j” toets 10 seconden terug, als je zeker wil weten wat er gezegd was. .

 5. meneer cactus

  inderdaad soms wat langdradig maar weer objectief geheel correct. Kan de subjectieve NPO nog wat van leren

 6. Lex

  Fantastisch.

  In begin viel ik bij zijn broadcasts in slaap. De uitzendingen waren ook te langdradig zeker in het begin, het begint inderdaad iets te verbeteren.

  Toch.
  1 Te vaak de melding “dit is het echte geluid”.
  2 Te veel gebedel om donaties. 1 keer is meer dan genoeg.
  3 Het mag wel iets sneller en de uitzendingen korter 15 minuten is lang genoeg voor een dagelijkse uitzending.
  3 Hij zou beter zijn als hij iets doet aan de monotone stem. Ik moet dan ook avonds laat niet naar zijn video’s kijken anders val ik in slaap achter de computer.

  Kortom het word steeds beter, ik gun hem die tijd wel. Zijn doelstelling is goed de uitvoering daar moet nog het een en ander aan verbeterd worden en dat weet hij zelf ook donders goed.

  Toch ben ik zeer positief en kijk uit naar de volgende uitzending.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.