Video: Robert Jensen Show is terug met knettergekke satires: 'welkhoooom bij de nieuwe omrup DENK'

Geen categoriesep 07 2019, 15:00
De Robert Jensen Show is terug van weggeweest. Na het verliezen van enkele kilo's gewicht is de voormalige brulkikker Robert Jensen niet alleen fitter en sterker, maar ook nog eens grappiger dan ooit, "het voelt alsof ik in een nieuwe Rolls Royce rijd" aldus Jensen. In zijn meest recente show behandelt hij de meest bizarre nieuwsfeiten van de afgelopen tijd. Verder is de show goedgevuld met hilarische satires, bijvoorbeeld over de Turken van DENK.
Zoals gezegd is de nieuwe Show van Jensen vetter dan ooit. Dat Jensen even moest wennen aan het maken van producties voor internetkanalen als YouTube wisten we al: de kijkcijfers van de Online Jensen Show bleven namelijk achter met zo'n ~15.000 kijkers na één of twee dagen, maar met het verhoogde tempo bij het behandelen van de onderwerpen en het toevoegen van vermakelijke satires, zoals die over 'Omrup DENK', heeft Jensen een format te pakken die op termijn succesvol kan uitpakken.
In de aflevering van gisteravond gaat Jensen in op een ironisch nieuwsbericht met de titel "schip met klimaatstrijders vast in het ijs, strijders geëvacueerd". De ironie van het verhaal is om je bij weg te smijten: een groepje activisten zou rondom Spitsbergen een documentaire willen maken over het smeltende ijs, maar kwam vervolgens vast te zitten in een ijzige storm, waarna de klimaatactivisten moesten worden geëvacueerd door reddingsdiensten.
Ja, dat is best ironisch, Jensen:

"Dat is toch fantastisch, ze gaan daar filmen voor zo'n fake documentaire over 'hoe erg het allemaal' is. Prachtig nieuws."

Ook de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema kreeg er nog even van langs van Robert Jensen. De Amsterdamse is namelijk voornemens om 'de rechtbanken in de wijk te brengen' als 'oplossing van het criminaliteitsprobleem' met zogeheten "buurtrechtbanken". Het idee doet denken aan de Britse 'shariarechtbanken'! Of de oplossing van Halsema gaat werken betwijfelt Jensen natuurlijk.
Verder kopieert Jensen een stukje Alex Jones-retoriek en gaat in op 'het grote complot van "de nieuwe wereldorde"': reuze spannend dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten